Maci alik hic umit vermiyor takim arkadas.O defans hatti ne oyle. Delik desik 3 tane ara topla.

09b94417bb9caa53e052d25207c7976d.jpg

Onyekuru deplasmanlarda ilk 11 başlamasın o kaçırdıklarını başka maçta kaçırırsa biteriz

Yan hakemlerden rahatsız oldum.

Adamlari zar zor yendik, diger deplasman maclarinda işimiz yaş

Leş gibi oynadığımız ilk yarı şansa attığımız ilk gol ve gram ümidim olmamasına rağmen 2. yarının başındaki penaltı ve düzgün oyun zor da olsa bok gibi giden deplasman maçlarından sonra iyi geldi galibiyet.Takımın şampiyon olma olasılığı hala pek görmüyorum ama zirveye yakın olmak her zaman iyidir.Maçın içinde çok sövdüm takıma neyse yedirdiler bana sözlerimi.Hep kazansınlar ben laflarımı yemeye razıyım.Şu deplasman oyununa hala çözüm bulamadık kafayı yememek elde değil.Feghouli hıyarı da istikrarlı oynasın artık 20 dakika mükemmel 20 dakika sefilleri oynuyo herif.

Şu maç nasıl döndü inanılmaz.Sezonun en berbat futbolu ve 2 0 dan çevirdik.Bunlar genelde şampiyonlugun habercisidir fakatt bazı futbolcular varki ibretlik.Resmen koşmuyorlar bile.Bu Diagne denilen herifle lig bitmez.Sinanın sol kramponu etmez bu adam rezalet bi adam.

Evet beyler böylece puan farkı 3 olmuştur. Sadece bir kere kaybetmesi yeterlidir başak citynin

Ömrümden ömür gitti. Maç içerisinde fazlaca sinirlendim. Oynanan oyunun hiçbir şekilde şampiyonluğa yetmeyeceğini düşünüyorum. Geliştirmemiz gereken çok yönümüz var ancak bu teknik ekip ve oyuncularla bunu yapabilir miyiz? Sanmıyorum.

Geri
Üst Alt