STSL 18/19 H:27 | Başakşehir 2-0 Konyaspor | MS | 7 Nisan

Eee bayağı paf takımla çıkacaklar herhalde.

Fofana yok
Ömer Ali yok
Yatabare yok

Kim var lan?

Ali Turan mı?

Ömer Ali 1 ay yok.O kesin yetişmeyecek.Yatabare bayağıdır sakattı ama saha çalışmalarına başlamışsa o yetişir gibi.Fofana yetişmeyecek galiba.Bence Konya'nın en önemli ismi.

Ömer Ali 1 ay yok.O kesin yetişmeyecek.Yatabare bayağıdır sakattı ama saha çalışmalarına başlamışsa o yetişir gibi.Fofana yetişmeyecek galiba.Bence Konya'nın en önemli ismi.

Ömer ve Fofana en önemli iki isim bana göre. Diğerleri çok da mühim değil. Yatabare falan da bunlar olmadan tek başına iş yapacak isim değil.

Yine bizim maç öncesi hepsi iyileşirse söveceğim artık.

Ulan bu Akbil de olan şanstan istiyorum. Bu ne böyle her rakibin en önemli oyuncularının sakat olduğu döneme nasıl denk geliyorlar ?

Fofona-Yatabare-Ömer Ali yoksa kim oynayacak ? bildiğim kadarıyla Skubic de kırmızı kart cezalısı

Ulan bu Akbil de olan şanstan istiyorum. Bu ne böyle her rakibin en önemli oyuncularının sakat olduğu döneme nasıl denk geliyorlar ?

Fofona-Yatabare-Ömer Ali yoksa kim oynayacak ? bildiğim kadarıyla Skubic de kırmızı kart cezalısı

Bir şey 1 kez olursa şans olur 2 kez olursa şans olur.Devamlı devamlı oluyorsa o şans mıdır artık sence? ;)

Bir şey 1 kez olursa şans olur 2 kez olursa şans olur.Devamlı devamlı oluyorsa o şans mıdır artık sence? ;)
Gerçekten bunu nasıl becerebiliyorlar aklım almıyor. Gerçekten 1 değil 2 değil bir iş var burada, ya futbolcular gerçekten sakat olmadığı halde Başakşehir maçlarına özel kasıklarına para sıkışıyor ya da gerçekten inanılmaz bir bal var Akbilde

Gomis 'i aylarca konuşan medya Akbil'in rakiplerinin en önemli oyuncularının sakat olmasını neden konuşmuyorlar ? hoş maç özetini yayınlamaya bile cesaret edemeyen bir medyamız var ben neyden bahsediyorum ...

Fofana donmus guzel

Mücahit Atalay ve Mustapha Yatabare takımdan ayrı olarak, Moryke Fofana ve milli takımdan dönen Abdou Razack Traore ise takımla birlikte çalıştı.

İrfan Can Kahveci: "17 yaşında Hacettepe'de Mustafa Kaplan hocamla şampiyonluk yaşadık, üzerimde emeği çoktur. Bana hep Alex'in videolarını izlettirdi, küçüklükten beri hayrandım. Stilimi benzettiğim tek futbolcu Alex"

D2-uOKJX0AEOR_S.jpg

:asd:

2 Nisan:

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde Kayacık Tesisleri’mizde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ömer Ali Şahiner ile Ali Çamdalı’nın dışında tüm oyuncularımız katıldı.

3 Nisan:
Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı ve Serkan Kırıntılı katılmadı.

Konya puan ya da puanlar alıp bize kan olacak katkılardan birini sağlayacaktır

biz cumartesi kazanamadıktan sonra izlememiz gerekmeyen bir maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fofana ve serkan oynarsa mucize bir beraberlik zor da olsa olabilir

Geri
Üst Alt