Kucuk takim topcusu.

Ayni trezege gibi.

Sene sonu gol krali diye satyik, sattik. Satamazsak yeni Tarik Camdalimiz olur.

3-4 gol daha atıp güzel bir istatistikle bitirirse o gol sayısı ile bir alıcısı çıkar diye ümit ediyorum.

penaltı, boş kale vs atsın 3-4 tane daha verdiğimiz parayı amorti edecek bir teklife salalım.

Hakem bey onyeye kart gosterirse kendisine mütesekkir olurum.

Şu Diagneyi bir salın artık. Takımın en önemli problemi orta saha iken burda bas bas forvet diye bağırıp gereksiz yere telaşa soktunuz yönetimde mecbur susun diye gidip aldı.

Şu oyunu haftaya oynayabilirsek suyun karşı tarafı yanar diyeyim.

Şu oyunu haftaya oynayabilirsek suyun karşı tarafı yanar diyeyim.

rakip çok geride kabul etti oyunu. kontraya da çıkamadılar. kontrolün tamamen bizde olması biraz da onların oyun anlayışından bence.

ikinci yarıyı atlatalım da haftaya ne olacağını sonra düşünürüz. :)

marcao ve linnes sari gormemeli. 2 yaptik mi bu oyuncular cikmali

rakip çok geride kabul etti oyunu. kontraya da çıkamadılar. kontrolün tamamen bizde olması biraz da onların oyun anlayışından bence.

ikinci yarıyı atlatalım da haftaya ne olacağını sonra düşünürüz. :)
3 gün önce aynı taktikle çıkmışlardı o maç ile bu maç arasında 180 derece fark var oyuncular bariz istekli

Fener çok açık veriyor delik deşik ederiz diyorum.

İlk yarıdan kısa notlar:

En çok şut atan: Diagne (7)

En çok ikili mücadele kazanan Marcao: (%100)

İsabetli pas yüzdesi en yüksek isim: Marcao (%96)

En çok top kapan Fernando: (3)

(Opta)

donk önemli şuan benin.icin neticede haftaya tandemlerden biri o ve iyi diyorsunuz insallah haftaya da öyle olur

Şu Diagneyi bir salın artık. Takımın en önemli problemi orta saha iken burda bas bas forvet diye bağırıp gereksiz yere telaşa soktunuz yönetimde mecbur susun diye gidip aldı.
Ya saçma sapan ezber laflarla kendinizi kandırmayı bırakın lütfen. Bu takımın birçok problemi var evet ama Diagne denilen zat 1 metreden dışarı vurdu yahu. 1 metre diyorum! K. Paşa yaprağı dalıyla birlikte sokmuş, uyanın artık.

Bizim takım kadar kotu korner kullanan takım yoktur..

Bu olayı belki 100 kere soyledik.. Eski tas eski hamam..

Bu olayı cozemeyen FT buyuk !!! TD miş.. Pööhhhh

Geri
Üst Alt