Geriye çekilip kontra atak oynama felsefemiz bence gayet işledi şimdiye kadar. Gol de yemedik, rakip de eksik kaldı. Bi bok oynadıkları yok. İlk 15 dk taraftarın ittirmesiyle pres yaptılar o kadar. Ondan sonra oyun dengelenince ne boktan bir takım oldukları ortaya çıktı.

2. yarı Allah ne verdiyse dalmamız lazım. 1 tane yesek 3 tane atarız bunlara.

Kontra oynamadık aslında. Rakibin stoperlerine gayet bastık renktaş.

Sadece alakasız bir gelişigüzel topta krımızı göstermek kontra gibi gösterdi.

Ikinci yarı belhanda cıkmalı cok net.
Emre akbaba girmeli yoksa hakem ilk hareketinde atacak yüzde yüz

Abi kırmızıdan sonra neden yürüdük anlayan oldu mu?

Solda Linnes'e geldi top orta yapacak ama adam yok Cagne yürüyerek geliyor. Diğerleri mal mal bakıyor. Ndiaye'nin önü bomboşken saçma sapan bir şeyler yaptı niye yürüdük ben de anlamadım.

Belhanda çıkarsa top bile taşıyamayız ileriye pas bağlantısını Emre yönetemez

Belhandayı çıkarmak delilik olur.Kırmızı riski çok yüksek doğru ama elde alternatif yok yememesini bekleyeceğiz

Şu an maç hocanın elinde.

Terim ayarında bir hocanın artık bu maçı alması lazım.

maçın ve şampiyonluğun kaderi fatih terim'in elinde.bakalım ikinci yarı ne yapacak?

Hocanın yerinde olsam Akgün + Akbaba'yı alır Onyekuru+Belhanda'yı çıkarırdım

Yine her zaman ki gibi kız gibi oynuyoruz. Adamlar tarihinin en leş sezonu ve 10 kişi kaldılar. Mutlaka kazanıp şampiyonluğa yürümeliyiz. Ortamı gerip bizide 10 kişi bırakmak isteyecekler buna izin vermememiz lazım belhanda sarısı var çok korkuyorum ondan çıkıp emre bile girebilir yada selçuk. Fener 60 dan sonra düşer sakin ve akıllı oynamalıyız. Bu şartlarda da yenelim bi zahmet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yakindan uzaktan alakasi yok. Tamda oynamamiz gereken sekilde oynuyoruz. Boyle oynadigimiz hicbir yilda yenemediler bizi. 20 yildir ic sahada bizi yenemiyor olurlardi boyle oynasaydik.

Geri
Üst Alt