Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanmak icin oynadigimiz her macta dagildik bu sahada. Bir puan cepte oynamak demek galip gelememek degildir. Deplasman maclarini hep boyle oynamamiz lazim buyuk maclarda.Doğru dürüst atağımız yok. Baskı kuramadık hiç, ikinci yarı kaleyi ablukaya almamız lazım. Bu silik oyunla kazanamayız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan diagne diye bir adam var bir tane isabetli orta acmadilar artik bariz takimin taktikle calistirilmadigi
Orta sahadan adam alip beke koyacaklar muhtemelen.Erzurum maçında aynı şeyi denemiştik top bile taşıyamadık ileriye yine aynı şey olur
Gerçi rakip eksik ama yinede etkili olacağımızı düşünmüyorum
2011 fb şike yapmasaydı 2012de şampiyon olmazdık diyen cok yavsak var bunu demleri çok olmaz aslında.Basindan beri bu maci alabilecegimizi bilip yaziyorum. Uzuldugum nokta, bu maçı boyle bir durumda alirsak yine millet başlayacak: ama onlar 10 kişiydi demeye.
Maalesef bunu diyecek olanlarin arasında renktaslarinda olmasi ayrica uzuyor.
Basindan beri bu maci alabilecegimizi bilip yaziyorum. Uzuldugum nokta, bu maçı boyle bir durumda alirsak yine millet başlayacak: ama onlar 10 kişiydi demeye.
Maalesef bunu diyecek olanlarin arasında renktaslarinda olmasi ayrica uzuyor.