Hoca en büyük suçlu sensin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağa sola pas atmaktan baska bi boka yaradığı yok takımın 45 dk sağa sola pas atmak yerıne 2-3 orta kesseler kazanmıştık

yine olmadı.

işin kötüsü maçın gidişatından ötürü herkesin inancı arttığı için gelmeyen skor daha da yıkıcı oldu.

ama ben artık fener deplasmanlarına göre takımı yargılamayı bıraktım. kimi getirsek olmuyor zaten.

Maçı veren adam feguli , hiç bir bok oynamadı üstüne gol yedirdi.

Dedik ki 20 sene sadece onlarin derdi. Bizimkisi uc puan ve sampiyonluk olmali. Ama anlatamiyorsun ki. Yorumcunun dedigi gibi "see you next week"

Pozisyona bile giremedik, ceza sahası yayında top çevirmekle olacak iş değil bunlar. Galatasaray 1 senedir futbol oynamıyor

90dkda kaleyi bulan iki sutumuz var yahu hic de iyi oynamadik

Allah belanızı versin hepinizin dedik karı gibi oynarsan yenemezsin reziller biz burda 100 yıl galibiyet göremeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah belanı versin Sinan, yapacağın değişikliklerin Allah belasını versin Fatih Terim, Allah belanı versin Ali Palabıyık.

Hakeminden oyuncusuna kadar Allah belasını versin. Bırakın kardeşim sokayım şampiyonluğuna da oyuncusuna da. Şampiyonluk istemeyen hocayla da oyuncuyla da bir sikim olmaz

1-1 bitecegini ve yenemeyecegimizi soylemistim. Bu forumdaki nesil kadikoyde galibiyet gormeyecek. Buyu mudur nedir bilmem ama oyle iste.

He 3-0 yenilsek bu kadar uzulmezdim ayri.

Bu beraberlik hic eksiksiz Fatih Hoca'nindir. Hakeme suc atmaya gerek yok. 60 dakika 10 kisi kalan rakibe 3 forvet oyuna alip tek orta yaptirtmadan bitirmek icin teknik adamlik disinda bir meslekten geliyor olmak lazim.

Ulan 10 kisi kalmis sanki 6 puan ondeymissin gibi geripas yan pas miy miy oynattiriyorsun .
Benim icin o sene bu sene muhabbeti bitmistir fatih terimin korkak uyuz futboluyla

Geri
Üst Alt