Çöp ötesi mariano tek bir orta dahi açamadı , Bir tane sağ kanada açılan topu sürüpde ortalayamadı hepsini donka verdi sanki donkun görevi orta açmak. Feguli için söylenicek söz yok orda o çalımı atmasan ölürdün demi ayağın kopardı. Hocanın hiç bi suçu yok bu oyuncu kadrosu ile bu sıralamayı dünya üzerinde alabilecek tek bir tane bile adam yok, Beşiktaş bizden x2 daha kaliteli takım biz adamların önündeyiz.

Ayrıca Bıktım artık İçeriye Kat eden, orta saha orijinli Kanat oyunculara.

Keita varı, kanat da sıfıra inen Kanat görmek istiyorum artık....

Sahaya ofansif oyuncu almak gol gelecek anlamına gelmez içeriye etkili orta açmadık top çevirip durduk ...

Yahu fener Kadıköy'de Beşiktaş'a da yenilmedi, Başakşehir'e de yenilmedi. Ne yapalım kısmet değilmiş. Başakşehir bir beraberlik alsın ipler gene bizim elimize geçecek.

Bu yönetim de bu çağdışı futbolun sorumlusunu degistiremiyecekse defolsun...

Maçın başında 1 puan verselerdi birçoğumuz kabul ederdi...
Ama maça başlayınca 1 puan tatmin etmedi
Beraberliğe sevinen ve götü 3 buçuk atan sahaya top atan fenerlileri de gördük.

Yeminle maci izlerken sanki birileri evet yukardan birileri yenmeyeceksiniz fb yi diye ricada bulunmus gibi.

He boyle degilde tamamen fatih terimin yuzunden yenildiysek ben en cok seven benim icin fatih terim bitmistir.

Basaksehir sampiyon olamiyorsa bu saatten sonra bir daha olamaz zaten. Bizim kadar dandik oynayan bir baska takim yoktur gezegende.

Yav rakibi bu kadar zayif bulmussun, üstüne bir de kirmizi kart yemis, bu ikisi yetmiyormus gibi bir de öne geciyorsun ama skoru ancak 5 dakika koruyabiliyorsun.

Bugün cok büyük bir sansi teptik, bence Feneri bir daha bu kadar rezil bir durumda bulamayiz.

Geri
Üst Alt