Marcao ve Luyindama'yi tebrik etmiyorum.

Bütün fener camiasının özellikle basındakilerin ukala, küstah ve kendini beğenmiş hallerine bakarak ulan bunların bu böbürlenmelerine karşılık ilahi adaletin tokadını yerler mi diyorum ama bişey olduğu yok. Ben ne zaman bir konu hakkında büyük konuşsam başıma olmadık işler geliyor.
Boşuna ümitlenmeyin renkdaşlar, maalesef yine kaybedeceğiz (tahminimce farklı da kaybedeceğiz).

Yüksek beklentilere girmeden izlersek daha az üzülürüz. Benim takımımdan beklentim 90 dakika hiç durmadan mücadele etmesi sahaya yüreğini koyması gerisi Cenab-ı hakkın takdiri

umutlanmayın arkadaşlar
skor 5-1 civarında seyredecektir

Beraberlik gayet yeterli gecen seneki gibi galibiyetin son anda kactigi motive edici bir beraberlik champ. yapar

Bu skorun üstüne yarın maçı muhakkak izlemeliydim yaaaa..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_20190413_182256.webp

ya hep ya hiç maçı. beraberlik bile kurtarmıyor bizi ki böyle kritik maçlarda hele derbi maçlarında terim çok hata yapıyor.ya.rın yine terim yüzünden puan kaybederiz büyük ihtimal

Takim mutlu. Selcuk topu kaparken bile gülümseme var

ya hep ya hiç maçı. beraberlik bile kurtarmıyor bizi ki böyle kritik maçlarda hele derbi maçlarında terim çok hata yapıyor.ya.rın yine terim yüzünden puan kaybederiz büyük ihtimal
Nasil kurtarmiyor. Öyle bir kurtariyor ki. Fark 5 e düsüyor. Böylece basakin bir beraberlik hakki bile kalmiyor

Geri
Üst Alt