Feguli ustanın önderliginde koyup gececegiz relaks.

Ben td olsam derbiymis merbiymis hic bahsetmezdim ,sampiyon olmak istiyorsaniz yarin 15.siradaki takimi yenmelisiniz kafasinda hazirlardim.

Renkdaşlar biz bu maçlara ne kadrolarla çıktık fb bitikken çıktık iyiyken çıktık her nasıl çıktıysak olmadı. Önce bunları bu çöp halleriyle evimizde yenmeliydik. Ne yaptık ? Yenemedik.
İki takımın bu derbiye bakış açısı çok farklı. Bizim için sıradan bir lig maçı onlar için adeta varoluş amacı. Yarında kazanamayacağız. Ancak uzun vadede onlar bitip tükenmeye mahkumlar. Çünkü bizim gibi bir kuruluş amaçları yok. Bir kültürleri yok. Tek avuntuları bizi yenmek.
O yüzden yarın maça çok umut bağlamayalım. Şimdiden geçmiş olsun.

Bence siradan bir lig maci diyerek kendimizi kandiriyoruz. Bu sezonun ve belki son 10 sezonun en onemli maclarindan biri. Yenersen hem sampiyon oluyorsun hem rakibinin tutunacak hicbir dli kalmiyor. Yani gs-fb rekabeti bir bakima gs-bjk rekabeti boyutuna dusuyor.

semih bu sezon su ana kadar ne halta yaradi da oynatilmasini istiyorsunuz

ahmet de mukemmel degil ama en azindan besiktas maci var

semihin yerine isik kaani bile tercih ederdim

Yüksek prim ortaya koysunlar yaw gerekirse, bu maçta yenilmemek zorundayız şu son 6 haftaya heyecanlı girmemiz gerek.

Ben td olsam derbiymis merbiymis hic bahsetmezdim ,sampiyon olmak istiyorsaniz yarin 15.siradaki takimi yenmelisiniz kafasinda hazirlardim.

Ondan sonra topcular bir cikiyor 50k herif ugulduyor bagiriyor cagiriyor ne var ne yok firlatiyor kufurler vs. rakip topcular dan dun tekmeliyor hakem siniyor ne oldugunu anlamadan dakika 30 1-0 geridesin sonra bu nasil 15. takim dersin hocana

Bence siradan bir lig maci diyerek kendimizi kandiriyoruz. Bu sezonun ve belki son 10 sezonun en onemli maclarindan biri. Yenersen hem sampiyon oluyorsun hem rakibinin tutunacak hicbir dli kalmiyor. Yani gs-fb rekabeti bir bakima gs-bjk rekabeti boyutuna dusuyor.
Bu maç için konuşmuyorum genel anlamda. Hem yarın maç izlerken kimin şampiyonluğa oynadığını karıştırabiliriz.

fenerin durumunda biz olsak yarınki maçta yer yer boşluklar olurdu tam kapasite dolmazdı bile stad. ama bu lavuklar küme düşelim de gs'yi yenelim havasında oldukları için fulleyeceklerdir stadı.

Fatih Terim son taktik idmanında stoperde Donk'un yanında Ahmet Çalık'a görev verdi. Taktiksel çalışmada da as takımda Ahmet'i oynattı

Bu maçtan çıkarılacak 1 puan bizi sampiyon yapar

Geri
Üst Alt