Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.726
- 25.005
- 3.343
Feneri silkeleyeceğiz hayırlı akşamlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaşlar biz bu maçlara ne kadrolarla çıktık fb bitikken çıktık iyiyken çıktık her nasıl çıktıysak olmadı. Önce bunları bu çöp halleriyle evimizde yenmeliydik. Ne yaptık ? Yenemedik.
İki takımın bu derbiye bakış açısı çok farklı. Bizim için sıradan bir lig maçı onlar için adeta varoluş amacı. Yarında kazanamayacağız. Ancak uzun vadede onlar bitip tükenmeye mahkumlar. Çünkü bizim gibi bir kuruluş amaçları yok. Bir kültürleri yok. Tek avuntuları bizi yenmek.
O yüzden yarın maça çok umut bağlamayalım. Şimdiden geçmiş olsun.
Ben td olsam derbiymis merbiymis hic bahsetmezdim ,sampiyon olmak istiyorsaniz yarin 15.siradaki takimi yenmelisiniz kafasinda hazirlardim.
Bu maç için konuşmuyorum genel anlamda. Hem yarın maç izlerken kimin şampiyonluğa oynadığını karıştırabiliriz.Bence siradan bir lig maci diyerek kendimizi kandiriyoruz. Bu sezonun ve belki son 10 sezonun en onemli maclarindan biri. Yenersen hem sampiyon oluyorsun hem rakibinin tutunacak hicbir dli kalmiyor. Yani gs-fb rekabeti bir bakima gs-bjk rekabeti boyutuna dusuyor.
Fatih Terim son taktik idmanında stoperde Donk'un yanında Ahmet Çalık'a görev verdi. Taktiksel çalışmada da as takımda Ahmet'i oynattı
Ondan sonra topcular bir cikiyor 50k herif ugulduyor bagiriyor cagiriyor ne var ne yok firlatiyor kufurler vs. rakip topcular dan dun tekmeliyor hakem siniyor ne oldugunu anlamadan dakika 30 1-0 geridesin sonra bu nasil 15. takim dersin hocana