4-5 yasindaki cocuk nereden hatirlayacak o maci.

Ben 10 yasindaydim son galibiyeti aldigimizda ve ben bile ancak zar zor hatirliyorum.
benim hafiza 2004-2005de basliyor desek yeridir

appiahin gol attigi ve fark yedigimiz maci biliyorum, o zamanlar vhs vardi sanirim özetini falan kaydetmislerdi, izlemistim.

5-1lik kupa galibiyetini kanal d veriyordu sanirim. ben inatla uyumayip heyecanla iceriden gelen sesler üzerinden skoru takip ediyordum :D

hasan kabze bjk ve kayseri maci (16 dklik uzatma).

daha öncesi elbette yok.

Kadıköy şampiyonluğu yaşadık sonuçta :)

Bir 20 yıl daha galibiyet görmezsek fitim ben, tekrarlanır ise bu durum ilerde.

Acaba diyorum Selcuk'u oynatir mi hoca.

GS ve FB Ilk kez TV‘de canli bakitigim mac Almanya Kiel‘de bir türk kahvesinde. Yil 2002 6-0 kaybetmistik. :/

Acaba diyorum Selcuk'u oynatir mi hoca.
Anca fernando stoper oynasaydi olurdu o . Ne ndiaye nede Belhandayi keser hoca. Ya da belhandayi sola atip, selcuk ndiaye fernando yapar (ki bunu da sanmiyorum. Dirar ve Islayi arkaya vurmasi lazim Onye ile)

İsmail <<===>> Feghouli

cocuk7.jpg

Hasan'a gülüyoruz ama onun da ayı volkan gibi derbilerde açtığı bir derbi modu var. Derbilerde kendi standartının iki katı üstü performans sergiliyor. O yüzden oynamaz yerine İsmail falan oynarsa sevinirim.

Hasan iyi oynuyor son haftalarda oynamaması işimize yarar her türlü.

Ayı volkan kesin yemin ediyorum hayatının maçını oynayacak. Zaten sonraki hafta harun gelecek, seneye de tümden futbolu bırakacak. bu maç kolu bacağı kopsa sorun değil. Başakşehir maçında topu Robinho'nun önüne tokatlayan volkan gidecek 6 kollu ahtapot volkan gelecek.

Terim isterse kazanırız.
Aksi halde zor.

Terim,inanırsa takım da inanır.
Yeterli;kafasında beraberlik ihtimali olmasın.

Terim isterse kazanırız.
Aksi halde zor.

Terim,inanırsa takım da inanır.
Yeterli;kafasında beraberlik ihtimali olmasın.

Appiah da Istanbul'a gelmis.Fener fena totem yapiyor

Geri
Üst Alt