- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul'da olsanız da yapamayacağınız bir şeymiş o halde pekte üzülmeye gerek yok.
Bu olursa seni forumdan attırmak zorunda kalacağım Ahmetciğim. Rüyalar ters çıkar derler. Tersi olursa sana benden Avrupa turu hediye ! Tüm biletlerini ben ayarlayacağım.Bugün çok ilginç rüyalar gördüm. Eski sevgilim ile güzel vakit geçiriyor idik. Maç ile alakalı hiçbir şey yoktu. Skor tahminim
7-1
Serdar Aziz '4 Donk '38
Jailson '12
Soldado '18
Moses '29
Serdar Aziz '52
Tolgay Arslan '68
Moses '88
Bu olursa seni forumdan attırmak zorunda kalacağım Ahmetciğim. Rüyalar ters çıkar derler. Tersi olursa sana benden Avrupa turu hediye ! Tüm biletlerini ben ayarlayacağım.
Serkan'a arkadaş olursun.Kendimi Göztepe forumunda dolanırken görür gibiyim.
Bugün çok ilginç rüyalar gördüm. Eski sevgilim ile güzel vakit geçiriyor idik. Maç ile alakalı hiçbir şey yoktu. Skor tahminim
7-1
Serdar Aziz '4 Donk '38
Jailson '12
Soldado '18
Moses '29
Serdar Aziz '52
Tolgay Arslan '68
Moses '88
Yav siz maçlarla ilgili rüya görmeyi nasıl beceriyorsunuz her defasında maç öncesindeki gece de.
Ben mesela bu gece rüyamda organize işler komiseri olarak bir kara para çetesini kovalıyordum Budapeşte de.
sent via GSC
Serkan'a arkadaş olursun.![]()
nasil rüyalar görüyorsunuz yavYav siz maçlarla ilgili rüya görmeyi nasıl beceriyorsunuz her defasında maç öncesindeki gece de.
Ben mesela bu gece rüyamda organize işler komiseri olarak bir kara para çetesini kovalıyordum Budapeşte de.
sent via GSC
Gerçekliğin karşı koyulamaz bir etkisi bulunmakta ruhumda ancak ziyadesiyle size hak verdim bunu kendime saklamak konusunda yetenekli olmalıyım en azından.İnsanların hayallerini yıkmaktan imtina etmenizi rica ederim.
Onun ve Göztepe'nin Allah belasını vermiş zaten, yallah Ptt'ye doğru dümeni kilitlenmiş gemi gibi gidiyorlar. Birde biz vurmayalım diyorum.Serkan'ı da kovuyor muyuz maç sonucuna göre?