Herkes bildigi dualari simdiden okumaya baslasin

Ha birde her türlü totem devreye sokulmali

Belhanda: "Kadıköy'ü fethetmeye gideceğiz. Unutulmayacak bir galibiyet alacağız."

c6154fee44d28f30697c59451747d2ef.jpg
a8b8e79dac0cc127c91b859d134ed86d.jpg

Bugün çok ilginç rüyalar gördüm. Eski sevgilim ile güzel vakit geçiriyor idik. Maç ile alakalı hiçbir şey yoktu. Skor tahminim

7-1

Serdar Aziz '4 Donk '38
Jailson '12
Soldado '18
Moses '29
Serdar Aziz '52
Tolgay Arslan '68
Moses '88

Bugün çok ilginç rüyalar gördüm. Eski sevgilim ile güzel vakit geçiriyor idik. Maç ile alakalı hiçbir şey yoktu. Skor tahminim

7-1

Serdar Aziz '4 Donk '38
Jailson '12
Soldado '18
Moses '29
Serdar Aziz '52
Tolgay Arslan '68
Moses '88
Bu olursa seni forumdan attırmak zorunda kalacağım Ahmetciğim. Rüyalar ters çıkar derler. Tersi olursa sana benden Avrupa turu hediye ! Tüm biletlerini ben ayarlayacağım.

Yav siz maçlarla ilgili rüya görmeyi nasıl beceriyorsunuz her defasında maç öncesindeki gece de.

Ben mesela bu gece rüyamda organize işler komiseri olarak bir kara para çetesini kovalıyordum Budapeşte de.

sent via GSC

Hic kafa golü yememisiz fb ise 10
Tam tersi yapmalik mac

Yav siz maçlarla ilgili rüya görmeyi nasıl beceriyorsunuz her defasında maç öncesindeki gece de.

Ben mesela bu gece rüyamda organize işler komiseri olarak bir kara para çetesini kovalıyordum Budapeşte de.

sent via GSC

Ben maç ile ilgili görmedim. Görseydim çıkardı.

sent via GSC
nasil rüyalar görüyorsunuz yav :D otobüs duraginda beklerken biri arabadan inip beni dövmeye kalkmisti en son rüyamda

Geri
Üst Alt