Skor olarak öne geçebilirsek savunma da tel tel dökülürler kesinlikle 2.golü buluruz...

Totem falan yapmiyorum, o senenin bu sene olduguna da emindim bir ay once ama artik beraberlige sukredecek haldeyim

luyindama marcao olsa net kazanmıştık aptal gibi cezalı duruma düştü ikiside...

Diagne ve Emre oynarsa kesin yeniliriz, futbol profesoru hoca linnes yedek birakmaz InsAllah.

65 70 lere kadar tutarsak maçı çok büyük ihtimalle kazanırız,kazanamasak da kaybetmemeliyiz 20 yıl 50 yıl benim umrumda değil ben mayısa bakarım

Aslında stres yapması gereken biz değiliz onlar. GS bu sene de FB'ye yenilse bu bir haber değeri taşır mı? Taşımaz. En fazla maçtan sonra 3-4 saat twitter'da filan gırgır geyik yapılır yine ertesi günü unutulur gider. Ama kazanırsak muhtemelen yabancı basında bile manşet oluruz.

Velhasıl kelam; FB bu sezon inanılmaz kötü zaten. Stres yapması gereken onlar. Zaten şampiyonluk parolasıyla çıkıp Lefter sezonunda küme düşmeme mücadelesi veren takım olarak tarihe geçtiler. Bir de 6-0 ile birlikte tarihlerinin tek başarısını kaybeden takım olarak tarihe geçmek istemezler diye düşünüyorum. O yüzdendir ki son yıllardaki maçların çok büyük çoğunluğu bala göte berabere bitmiştir. Ersun da biliyor ki bu maçı kaybederse sezon sonunda kesin kovulur.

Bizim yapmamız gereken şey ilk yarıda oyunu ortada tutup kontra atak kovalamak. Bunların pilleri 2. yarıda tamamen bitiyor. 2. yarıda Allah ne verdiyse dalmalıyız. Zaten bu sene FB'ye karşı 15 dakika top oynayan galip geldi anasını satayım.

Son düzenleme:
Muhtemelen berabere biter. Fenerbahçe bu sezon tüm kulvarlarda hüsrana uğradığı için bu maçı kazanmak isteyecektir. Kadıköy'deki şanssızlığımıza da hesaba katacak olursak bu sene de kazanamayız.

Bir kez daha tolga cigerci yada barosun diregini kaldiramaz bu bunye.
Zaten sampiyonluk icin almamiz lazim

bu vesileyle tolga cigerci salağına yine sövelim arkadaşlar boş geçmeyelim. sövgü zinciri başlatalım

Deplasman oyunumuz malum, bunun üzerine birde savunmadaki en önemli iki oyuncun eksik. Bu maçtan beklentim rezalet bir durum yaşamayalım yeterli benim için

Bjk başakşehir maçının sonucuna göre önemi belli olur. başakşehir kazanırsa zaten maçın zerre önemi kalmaz.

İyi oyun taktik performans alayı bu maçta işlemez. Tek isteğim BiR kez olsun şans bizden yana olsun. Mesela belhanda vursun top serdarın götüne çarpsın gol olsun vs. Birkez de şu sahada biz balığına bir gol atalım söyleyeceklerim bu kadar skor tahminim 1-2 Allah yardımcımız olsun!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt