- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Sıfır galibiyet beklentim var ama olur da bu maçı kazanırsak şampiyon oluruz. Beşiktaş evinde Başakşehir'i her türlü yener biz de o gazla kalan maçları alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım ilk defa Kadıköy'de bunları yenmek zorundayız beraberlik zerre işe yaramıyor final maçı gibi bir şey.
yenilmeyecek bjk 3 puan alır her türlüBeşiktaş yenilirse sezon biter zaten..
Beşiktaş nasıl her türlü 3 puan alır anlamadım. Beşiktaş hem iyi durumda değil hem de Başakşehir hiç kaybetmiyor ki Beşiktaş'a içerde dışarıda. Bence üç ihtimalli bir maç. Beraberlik biraz daha ağır basıyor.yenilmeyecek bjk 3 puan alır her türlü
bizim bu maçtan 1 puan almamız yeterli
Chp gibi atak yapıp bu sene bitireceģiz sanırımSanırım ilk defa Kadıköy'de bunları yenmek zorundayız beraberlik zerre işe yaramıyor final maçı gibi bir şey.
Beşiktaş nasıl her türlü 3 puan alır anlamadım. Beşiktaş hem iyi durumda değil hem de Başakşehir hiç kaybetmiyor ki Beşiktaş'a içerde dışarıda. Bence üç ihtimalli bir maç. Beraberlik biraz daha ağır basıyor.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beşiktaş nasıl her türlü 3 puan alır anlamadım. Beşiktaş hem iyi durumda değil hem de Başakşehir hiç kaybetmiyor ki Beşiktaş'a içerde dışarıda. Bence üç ihtimalli bir maç. Beraberlik biraz daha ağır basıyor.
İnşallah öyle olur ama ben Beşiktaş'ı çok dağınık görüyorum Şenol Güneş milli takıma gittiğinden beri. Bence yarın da kazanamayacaklar örneğin.şenol kazanmak zorunda puan kaybında taraftardan kufur yer
itibarı için 3 puan alacaktır
güveniyorum ben besıktasa bu maclık rahatım o yuzden
Milli takıma gitmeden önce de dağınıktı beşiktaş. Başak da iyi oynamıyor ama..İnşallah öyle olur ama ben Beşiktaş'ı çok dağınık görüyorum Şenol Güneş milli takıma gittiğinden beri. Bence yarın da kazanamayacaklar örneğin.
Diagne bu maçı alsın bundan sonra kendisine laf etmem diyenler layk