14 nisanla ilgili tek beklentim game of thrones artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beraberlik dahi işe yaramıyor.Şampiyonluğun gideceği maç olabilir.Kendinizi hazırlayın...

Başak bjk ile me yaparsa bizimde en az aynısını yapmamız şart yoksa şampiyonluk kesin olarak gider başak bizim maç dahil en fazla 2 maç takılır bu haftadan sonra

Bence suanki vaziyet gayet iyi. Bize asiri hirs iyi gelmiyor. Her seferinde asariz keseriz domaltiriz dedigimiz siralarda asiri heyecan yuzunden beles puanlar biraktik. Suam gayet temkinli goruyorum camiayi. Bu bize aklimizin one cikmasini saglayacaktir.

Dün Marcao'nun cezasından sonra 3-1 Fenerbahçe alır diyordum ama bu seneki Fenerbahçe'yi düşündükten sonra bu fikirden vazgeçtim. Ne Galatasaray şampiyonluktan kopmak ne de Fenerbahçe Galatasaray'a karşı yenilmezlik serisine son vermek ister. Pozisyon bulan, açık oynayan takımlar ikisi de. 2-2'lik skor yakın geliyor.

Kazanmaliyiz beyler 20 falan bos isler bunlar

Biz takim olarak daha iyiyiz,sakin kalip bir sekilde istedigimiz sonucu alacagiz

Gecen sezon kadikoyde oynadigimiz futbol akilliydi,ayni oyun ile galip gelebiliriz

Biz takim olarak daha iyiyiz,sakin kalip bir sekilde istedigimiz sonucu alacagiz

Gecen sezon kadikoyde oynadigimiz futbol akilliydi,ayni oyun ile galip gelebiliriz
Her sene ayni futbolu oynuyoruz 2 senedir yenilmedik berabere kaliyoruz. Bence haftaya Besiktas Basaksehiri yenip bizde berabere kalirsak cok guzel olacak.

Beyler bakiyorumda herkes karalari baglamis biraz sakin olun hucumda etkili olursak defansi bir sekilde hallederiz eksikliklerimizi kafaya takmayin.

geldik zurnanın zart dediği yerlerden birine...

çekirge 1 barosla 2 tolgayla sıçradı şimdi turnayı gözünden vurma vakti gelmiştir belki

Fener kendi statında onları yenmemizi, uzun yılların yenilmezliğine son vermemizi ve sampiyon olmamızı istemez..

Bunun için her turlu pisliği yapacaklardır.

İlk yarı kendi sahamızda olanların (Belhanda nın bogazına sarılmak gibi) benzeri orada olacaktır..

Bu maçda her iki takımdan bol bol sarı kart ve kırmızı kart olacaktır.

Buram buram beraberlik kokan bir maç olacak.

Fb bu maça stresli çıkar demedi demeyin
Bugün galibiyet alamadılar ekici kırmızı gördü saha karıştı
Üstüne bir de bizim galibiyet serimiz ve şampiyonluk yarışımız var
Fb ise hala daha ligde son sıralardan kurtulamadı hatta küme düşme riski bile var
Bir de Kadıköy serisi elden giderse ne olur düşüncesi ile çıkacaklar maça

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes defansta oynamamış.Fernando da 2 maç oynamış.Aralarında en uygunu Ahmet olur.Beşiktaş deplasmanında ne iyi oynadı ne de kötü oynadı.Donk-Ahmet ile çıkarız gibi..

Saçma bir Fenerli oyuncudan gol bekliyorum. Adayım Tolgay.

Geri
Üst Alt