Daha yeni gördum ankaragücü fener maçının göruntulerini.. şerefsiz hakem..hem Dirar hem Soldado yüzde yüz sarı kart...yazıklar olsun.

Ka za na ca ğız demedi demeyin ilk defa orda kazanmak zorundayız.

A spor sunucusuna bak ankaragucunun golunden once o topa oyle mi cikilir tolgay yaaaa dedi surati asildi hahahaha ulan bunlar tam karaktersiz ya :) hepinizi ust ust e koyup dikicez az bekleyin

Bu maçı kazanırsak şampiyonuz diyebiliriz. Birde akbil tinercilere takılırsa ballı kaymak olur bizim için ...

Bu maci fenerbahce ittire kaktira 2-1 3-2 falan kazanir. Basaksehir ise Bjk yi yener diye dusunuyorum. Bjk nin Basaksehire karsi gol bulma sansi oldugunu dusunmuyorum. Pazar aksami itibari ile fark en az 7 olur ve bence Basak sampiyonlugunu buyuk olcude ilan eder.

Bu maçı kazanırsak şampiyon oluruz.
Peki ama kazanabilecek miyiz?
Hayır.

1-1 Berabere diyorum.

Luyindama ve Marcao yok 3-5-2 oynarsak şaşırmam.Donk stoper,Fernando ön libero olur.

SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç berabere biter Beşiktaşta Başağı yenerse şampiyon oluruz.

Oyun baslarken kaleci haric herkesin orta saha cizgisinde toplanip santrayi kaleciye kullanarak baslarsak kazaniriz

Çıkacak en iyi kadro şu olur bana göre. Muhtemelen Beşiktaş maçındaki gibi 3'lü bir formasyonla başlayacağız. Stoperlerimiz patates olduğu için orta sahayı olabildiğince güçlü tutmamız lazım. Özellikle Linnes 3'lü defans için tam biçilmiş kaftan bir oyuncu...

___________________________Muslera________________________

Semih_____________________Donk___________________Ahmet

Mariano_____Ndiaye____Fernando_____Belhanda____Linnes

________________________Feghouli____________________________

_________________________Diagne_____________________________

tek saglam stoperimiz varken 3 stoperli sistemle oynamak intihar olur.1 bomba yerine 2 bomba oynar, orta sahada üstünlük falan kalmaz. kanatlarda tek adam kalir hep. forvetimiz yokken cift forvet cikmak gibi bisey yani eren-mugdat ikilisiyle baslamak gibi bir sey yani. stopere koyarsin ahmeti, gerisini ayni oldugu gibi birakirsin. bos yere macera aramaya gerek yok. akbabanin yerine zaten ndiaye oynar, kadro tamam

Geri
Üst Alt