skoru 5-1den
7-2'ye çıkardım

ilki yaşayacağız

Doktor sen akıllı adamsın, napalım inanalım mı? Bipoların değişik bir türüne yakalandım galiba, bi saplayacagız diyorum bi boşa ümitlenme
marcao ve luyindama yok , forvetimiz rahmet okutuyor.

valla büyük sürpriz olur maçı kazanmamız , ali palabıyık'ın atanması ve dirar'ın ceza almaması falan hepsi organize işler zaten.

He bir de şu var. Erzurnayı bilirsiniz bizim maçlara her zaman özel hazırlanır. Hangi takımın başında olsun farketmez. Trabzonla falan bize çok zor anlar yaşattı. Bu maça da yine bildiğin kariyer maçı olarak bakıyordur. Bizi kanatlardan yıkmaya çalışacak. Onyekuru ve feghoulinin biraz kıçını kaldırıp savunmaya 2-3 kat yardım etmesi lazım. İlk yarıyı atlatırsak 2. yrılarda fbnin fazla gücü kalmıyor

Muslara mariano luyindama marcao nagatomo fernando ndiaye feghouli belhanda onyekuru diagne

Şu full yabancı 11 çıksaydı yenerdik kadıköyde seyirciden etkilenmezlerdi bizimkiler ben böyle ballı camia görmedim yine kazanamıcaz çok yazık olucak o sene bu sene olabilirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslara mariano luyindama marcao nagatomo fernando ndiaye feghouli belhanda onyekuru diagne

Şu full yabancı 11 çıksaydı yenerdik kadıköyde seyirciden etkilenmezlerdi bizimkiler ben böyle ballı camia görmedim yine kazanamıcaz çok yazık olucak o sene bu sene olabilirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diyelim de jong ile oynadığımız fb maçında, orta sahamız çok saçmalamıştı ve pas hataları çok yapmıştı. Hakan balta ise çok soğuk kanlı davranıp bir kaç önemli pozisyon kurtarmıştı

D31CUWJXsAA3j6A.jpg

4-4-2 yi özledik bea
Baros gibi bir forvet.... :(

Fener galibiyetine 1.65 veriyorlar (beraberlikte iptal)

Yada çifte şans, fener ve beraberlige 1.36 veriyorlar.

Bi £20 bassam mi acaba fenere çifte şans, biz yenersek 20 yılın hatrina hic sorun degil (inş. biz yeneri), ama yenemez isek bir yemek parasi kazanalim teselli hediyesi olarak.

b400c583d6a59786401dafd2cc187e62.jpg
02e64ba27700f8f35dcd878d2a120702.jpg

Bu hafta baskasida olsa yine palabıyık verilecekti fener maçına çünkü adamların küme tehlikesi hala devam ediyor iç sahada puan alamazlarsa bok yoluna gitme ihtimalleri Azda olsa var

Ahmet Calık veya Semih oynarsa izlememeyi düşündüğüm müsabaka.

Şenol Güneş cumartesi akşamı Akbil'e tıklayacak sonra da biz pazar günü bu maça şampiyonluk için çıkacağız ...

Geri
Üst Alt