20 yılmış Kadıköymüş Feneri yenmekmiş zerre umrumda değil yeter ki şampiyon olalım benim tek derdim bu. Fener maçını da bu amaçta bir basamak olarak görüyorum

Biz sürekli şampiyon olalım da bir daha hiç Kadıköy galibiyeti görmesem de olur ...

Hoca eğer farklı bir kurgu denemez ise yine her zamanki gibi 4-1-4-1 oynayacağız. Bakalım Donk'un yanında Semih mi Ahmet mi oynayacak.
Malatya maçında 20 dk güvenmediği Semih'i derbide 11 oynatmak gibi bir saçmalık yapmaz umarım. Ahmet BJK maçında kötü oynamamıştı. Zaten ne kadar kötü oynarsa oynasın 10 defa Semih'e tercih ederim.

Samet Güzel: "Rüştü Reçber takım elbiseyle kahvaltıya geldi bir gün. Ben de abi böyle mi gelinecekti kahvaltıya dedim. "Oğlum bugün bizim bayramımızdır, Fenerbahçe Galatasaray maçı bu" dedi."

20 yılmış Kadıköymüş Feneri yenmekmiş zerre umrumda değil yeter ki şampiyon olalım benim tek derdim bu. Fener maçını da bu amaçta bir basamak olarak görüyorum

Biz sürekli şampiyon olalım da bir daha hiç Kadıköy galibiyeti görmesem de olur ...

Şampiyon olmamız için bu maçı almamız lazım, o yüzden koyacağız zaten.

8.5 orandan skor 2-1 Galatasaray lehine sonuçlara 5 lira attım bakalım ...

kodumun tinercileri olurda Cumhurbaskanligi hükümet sistemisporu yenerse biz bu maci aliriz beyler

Yatıyorum bu stoperlere üzülüyorum kalkıyorum bu stoperlere üzülüyorum.

Nasıl bir bahtsızlık, kafasızlık bu.

Şerefsiz fenerli oyuncular yine provoke edip ortalıgı karıştıracaklar, yensek de yenilsek de berabere de kalsak yaparlar yine bu çirkefligi. Bize çok kart çıkarır bu fenerli hakem. Maksat olası şampiyonlugumuzu engellemek.

Ekli dosyalar

• 20190412_103509.webp
    20190412_103509.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 111
Her sene oldugu gibi cirkeflesip taraftari arkasina alacaklar. Umarim hakem etki altinda kalmaz belhanda atilir 2-0 kaybederiz cagnenin ayagina top degmez

Fener 13 iç saha maçının 10'unda kalesinde gol görmüş. Onların da defansının bir farkı yok şu an için. Ortasahaları leş. Yenme şansımız hiçte az değil.

Normalde derbi maçlarında ilk öncelik kaybetmemektir gerektiğinde sabredip beklerler 0-0 olsa bile maç. Ama bu sefer durum farklı bu sefer gerçekten yenmek zorundayız

İsterse beşiktaş başakşehir'e fark atsın biz bu maçı yenemezsek sezon boş olacak yenmek zorundayız. O yüzden gerçekten fener'e sahada üstünlüğümüzü hissettirmemiz gerekiyor maçı da skoru da elimizde tutmamız gerekiyor ...

Herkes kırmızı konusunda Belhanda'dan korkuyor ama Diagne denen malum şahıs daha çok ürkütüyor beni.

Umarım gereksiz işlere girişmez sadece gole ve futbola odaklanır.

Dostlar 9 gündür amerikadaydım takımımızdaki son durum nedir alır mıyız?

Geri
Üst Alt