Geliyoruz kahpe kuslar.

Serefsizler sizi, yaptiginiz sikenin bedelini kume duserek odeyeceksiniz.

Mağlubiyete son 2 gün. :/

Yarin basak kazanip isi bitirir

göztepe maçları kolay olmayacak bence
1puan ıcın gelecekler kı ben kazanabılceklerını bile dusunuyorum

abi ne olursa olsun kazanması lazım Bjk'nin. Bizim daha Konya,Rize deplasmanları da var. Bjk iç saha var. Bu maçları kesin kazanırız diyen var mı? Başak maçına bir şekilde "kazanırsak lider olacak" şekilde gitmemiz şart.

Objektif bir futbol ortamının olduğu bir ortamda biz bu maça net favori çıkarız ama olmuyor..

Bu adamların derbilerdeki en büyük gücü kesinlikle hakemler tarafından ezilmemeleri..

Bunlar iç saha derbilerinde rakiplerine istedikleri gibi dayak atar,rakibi sindirirler hakemler de buna müsade eder.Biz mesela geçen sene tudor ile oynadığımız iç saha maçında aynısını yapmaya çalıştık sağ olsun cüneyt çakır yarım saatte biri itirazdan olmak üzere 3 sarı kartla belhanda,n,diaye ve mariano ya kart çıkararak bizi durdurmuştu..Fenerbahçe nin sahasında bu olmuyor kesinlikle.Emre daha ilk dakikada baros a sezonu kapattıracak faul yapıyor kart bile görmüyor mesela..

Fenerbahçe deplasman derbilerinde ise kesinlikle hakemler tarafından ezilmiyor.En fazla iki tarafa da eşit çalınıyor..

Tabii fener balı,içeride ne olursa olsun yenilmeyelim beraberliğe razı olalım gibi faktörler de etkili ama en önemlisi bu..

Ligin ilk yarısındaki maçı göz önüne getirin 3 tane kritik pozisyon var..

Muslera nın yaptığı penaltı
Yanlış taç kararı nedeniyle yediğimiz gol
serdar azız in son anlarda verilmeyen penaltısı

Bu 3 karar da bir şekilde fenerbahçe lehine çıktı.Hayal edebiliyor musunuz herhangi bir galatasaray ya da beşiktaş maçında kadıköy'de 3 hayatı kararın da deplasman takımı lehine olabileceğiniz?..

Yoksa normal mi allah aşkına

19 yıldır bize
20 yıldır trabzon a
14 yıldır beşiktaş a
içeride yenilmemek..

Ufff cok gerginim dusundukce nefes alamiyorum iki saattir Turk sanat muzigi dinliyorum dokunsalar patlayacagim biz bu maci nasil oynayacagiz

Ufff cok gerginim dusundukce nefes alamiyorum iki saattir Turk sanat muzigi dinliyorum dokunsalar patlayacagim biz bu maci nasil oynayacagiz
Harbiden pzar gününü kalp sikismalari ile gecirecegiz. Hele stopersizlikten dolayi. Donk bile stoperde oynadiginda baya sacmalamisti bir kac mac

Geri
Üst Alt