Totem olsun diye izlemiycem.90 dakkalık 1 yere gideceğim araçla.Maç ortada geçer gibi.Bunlar ilk başta pres koyar saldırır.O arada gol yemezsek atarmıyız sonra oda şüpheli.Yine 0 0 biterse şaşmamalı.

Her sene burda ayni laflar. Sizlere de yazik acikcasi.

Yine ayaklarimizin titreyecegi, bir baska derbi daha. Trabzon deplasmaninda rezil olan Galatasaray kulübü gidip deplasmanda Feneri yenecek ve 20 sene olayini bozacak he? Evet.

Ayrica bozmamiz da önemli degil. Ben bu 20 sene olayini takmiyorum pek. 20 senin 15 maci nerdeyse beraberlik zaten.

Siz diye bahsettigin icin sen Galatasaray'li degilsin galiba. :rolleyes:

Muslera
Mariano Donk Ahmet Linnes
Fernando Ndiaye
Fegh Belhanda Onye
Cagne

Ayi
isla skrtel serdar hak
tolgay/jailson topal
dirar zajc moses
soldado

olur. Insallah 4-1-4-1 yerine 4-2-3-1 oynariz. ikinci dizilis ile daha cok posisyonlara girip iyi oynuyorduk.

Dün falan da yazmistim, Donk'un yaninda en dogru tercih Semih bence. El mecbur.

Ahmet Besiktas'a karsi iyi oynamisti diyorlar da o macta üc stoperle oynamistik.

Fenerbahçe kolay gol yiyen, zor gol atabilen bir takım. Fenerbahçe'lilerin çok rahat olduğunu düşünmüyorum. Hepsi içlerinde er yada geç yenilmezlik serisinin sonlanacağını biliyor. Fenerbahçe uzun yıllardır ilk defa bu kadar kötü durumda. Galatasaray ise toparlanmış konsantre, şampiyonluk hedefine kilitlenmiş durumda. 2 stoper eksik diye çok fazla umutlanıyorlar ama hücum hattımızı hiç düşünmüyorlar. Sadece Diagne bile Fenerbahçe için korkutucu olur. Kesinlikle rahat değiller ve serinin sonlanacağını biliyorlar ama dile getirmiyorlar.

Emre Akbaba ve Ahmet Çalığa hayır bu maç kesinlikle oynamamalılar, Emre çok top kaybediyor ve yumuşak kalıyoruz Ahmette büyük bomba tek Bjk maçına bakılıp oynatılmaz.

Maçın ilk yarısı bu akşam başlıyor aslında.

Bu mac benim icin fenerbahce maci degil bu mac benim icin firavunlarin takiminin sampiyon olmamasi icin bir hak maci bu mac benim icin adalet ,hak,emek ,%50 nin maci bu mac benim icin kupa maci ,bu mac benim icin kotulerin bitecegi mac bu mac keserin sapin donecegi mac

Futbol iyi oyuncularla oynanır;

Muslera
Mariano Donk Fernando Nagatomo
N'diaye Linnes
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

Ben ne Semih'e ne Ahmet'e ne Emre'ye güvenmiyorum.​

iddaada belhanda kırmızı görür oranı kaç acaba ?

Muslera
Mariano Linnes Donk Nagatamo
Fernando Belhanda Badou
Feghouli Diagne Onyekuru

Besiktas - IBB MS0
Fenerbahce - Galatasaray MS0

oynamayi düsünüyorum. Yaklasik 12 orani var.

Ahmet sol stoperde oynayacak. Açık alanda moses yakalarsa çok güzel görüntüler ortaya çıkacaktır

Geri
Üst Alt