fbnin orta sahasi zayif

topal olmasa zaten hic bir halta yaramayacaklardi

bundan faydalanmak gerekiyor

fenerde ofansif kadro ile çıkmış.onlarda farkında ilk golü kim atarsa maçı o takımın götüreceğini.ilk gol çok önemli.

Harun Tekin'in oynaması bizim için büyük şans,yamyam gibi oynamamız lâzım top neredeyse 3 kişi birden basmalıyız ya herro ya merro bu maçı kazanırsak bu iş biter....

SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu macin kilidi

Feghouli belhanda mariano

Vs

Hak elif valbu

Fiziksel mental kalite potansyel herseyde ustunuz.

Bizim sagdan gidip tecavuz etmeliyiz.

Hakin arkasina giden her top tehlike, serdar penalti yaptirma ihtimali yuksek.

Yav sonra hocayı eleştirince suçlu biz oluyoruz. Semih'e 20 DK bile güvenemiyorsan niye transfer ettirdin? Semih 20 dk bile güvenilecek adam değilse bugün derbide niye 11?

İzleyip de sinirlenmek istemiyorum açıkçası. Bu herifin gol yedirdiğini görür gibiyim şimdiden...

Hocanın Semih'i tercih etme nedeni bu atmosferi yaşamış olması ve ruhunu biraz daha ortaya koyabilecek olmasıdır. Başka bir kıstas yok Ahmet ile arasında. Yılda bir kez işimiz düşmüş, Fatih hoca verir gazı, çıkar aslan gibi oynar. Başka seçeneğimiz yoktu zaten.

Onyekuru'nun karsisinda defans yapamayan Dirar oynayacak, Dirar'in icinden gecmesi lazim, orayi iyi kullanmaliyiz

44290

Formdaki bazı renkdaşlar:
Çıldırdım Galibiyetsizlikten çıldırdım
Fenerbahçe stadında kazanamamaktan çıldırdım
: ))

Bizim mac baslayana kadar biraz stres atmak icin Liverpool-Chelsea yi izleyelim sonra.

Fener bayagi ofansif cikiyor

Bunu kullanmamiz lazim,onyekuru ve feghouli umarim etkili olur

Orta saha da topal disinda ustunluk saglariz,topal ne yazik ki sert oyunu ile bayagi top keser

Fenerin neresi ofansif cok merak ediyorum?

Adamlar 2 on libero 1 cm ile maca cikmis.

Geri
Üst Alt