- 30 Ocak 2019
- 1.876
- 1.059
- 648
En klas adamimiz feghouli sut attirmaliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acik soyluyorum vallahi ben demezdim bu harekete. niye kirmizi vermediler diye. dedigim top lyundamaya yakin ve gilherme geliyor lyunsamanin ustuneAga elini kalbine koy ayni pozisyon bizim lehimize olsa ve rakip topcu bizim topcumuza öyle bir hareket yapsa millet yaygara koparirdi nasil kirmizi olmaz diye eger hakem kirmizi vermeseydi. Bence net kirmizi kart, rakibe temas olmasa neyse de temas var kabak gibi.
Çirkef futbolcu nedir bilirmisin?Hayatında hiç soldado izlememişsin demek ki
Ben bilirim.örnek, ilk maçta provokasyon yapan soldadoÇirkef futbolcu nedir bilirmisin?
Futbolu yeni izlemeye başlamışsın herhaldeBen bilirim.örnek, ilk maçta provokasyon yapan soldado
malatyali gilhermeye kafa atmaya gitti adam olayla ilgisi yokken sero. daha nasil cirkeflik yapacak bu cingeneFutbolu yeni izlemeye başlamışsın herhalde
Soldado fanclub tan mısın. Herif çirkefliğiyle şu ana kadar 2 derbide kavga çıkarttıFutbolu yeni izlemeye başlamışsın herhalde
Futbolu yeni izlemeye başlamışsın herhalde
EvdeMaçı nerede izleyeceksin maat
EvetSoldado fanclub tan mısın. Herif çirkefliğiyle şu ana kadar 2 derbide kavga çıkarttı
Anladım
ip tv mi sero
Volkan, Lugano, Meireles, Emre B gibi teröristlerin yanında melek kalır Soldadomalatyali gilhermeye kafa atmaya gitti adam olayla ilgisi yokken sero. daha nasil cirkeflik yapacak bu cingene
senin cita yuksekVolkan, Lugano, Meireles, Emre B gibi teröristlerin yanında melek kalır Soldado