Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ince detay var.yenilmesini beklerken beraberliklerini bekleyecez.cok fark varElimizde çok güzel bir fırsat vardı ve biz bundan yararlanamadık şimdi yeniden akbil'in puan kaybetmesini beklemek zorundayız
Futbolda hakemi yenmek diye bir şey yok.. Bizim sözde gerçekci taraftarımız hala hakemi de yeneceksin diye takılıyor sağda solda. La yok öyle bir şey sen götünü de yırtsan beceremezsin. Adam bize bu akşam kazandırtmamaya çıkmış ve BAŞARDI
Bilale anlatır gibi anlatıyorum. Bu maçta Feneri korumadılar. Akbil spor denilen takımı korudular. Onlar da biliyor ki biz bugün kazansaydık Akbilin şampiyonluğu geçtim. 3. olması neredeyse garanti idi. Akbil sporu şampiyon yapmak için resmen bizi doğradılar. Ayıptır. Yazıktır. Günahtır.
Takımda pasör bir sekiz numara yokken Marcao-Luyindama ikilisini aynı anda kaybetmemiz büyük şansızlık. Takımın eli ayağı ya onlar olmadan oyun kurmak mümkün değil.
Bu herifleri 20 yıl geyigi de kendilerine sarar vermeye başladı haberleri yok.Abdülkerim Durmaza sözde objektif diyenler nerede adam tv de hala Galatasaray bizi 20 yıldır yenemedi diye ağlıyor. Hakem hakkında tek kelime etmedi Rıdvan bile bu adamdan daha objektif olduğunu bu akşam kanıtladı.
Şansızlık çok hatalı bir ifade olmuş.Bu tamamen iş bilmezlik, gerizekalılıkdır.
şu dönemde yaptıkları hatanın affedilir yanı yoktur.Gerçi bu basit dengesizlikleri yapan adamlar şu maçtada farklı bir dengesizlik yapıp takımıda yakabilirlerdi.
Yahu hocaya yüklenenler, hadi diyelim şikecilern golünden önce topu faulsüzde alabilirlerdi.Arkadaş sahadaki Galatasaraylı oyuncuların hiçmi suçu yok. Rakip 10 kişi golü atan adam kalenin dibinde bomboş nasıl kalır.İşte takımda gerizekalı çok olunca böyle oluyor.
şu golü yiyen oyunculara iki çift laf eden adam yok.
Feneri yenmemiz için 7 kişi falan kalması gerekiyordu galiba. Daha ne olabilirdi, artık bütün şartların lehimize olması için daha ne lazımdı? Çat çat çat 3 tane atacaksın, ben artık verilmeyen penaltıyı bilmem neyi konuşmak istemiyorum. Vallahi billahi bıktım, moralim aşırı bozuldu. Maç 11'e 11 gitse eminim bunu da kaybedecektik. Yapılan oyuncu değişikliklerini düşünüyorum, sinirden elim ayağım titriyor. Gol arıyorsun skor yaratabilecek ve asist yapabilecek 2 adamı çıkarıyorsun, kim için? Kaç haftadır oynatmadığın sene sonu sözleşmesi bitecek Sinan ve sakatlıktan çıkmış Mitroglou? Gerçekten sıkıldım bunaldım, bu kadar saçmalık olmaz, olamaz. Moralimizin motivasyonumuzun net içine sıçılmıştır başka da söze gerek yok.
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe, Ali Palabıyık yönetiminde son 16 maçta hiç kaybetmedi. (11G 5B)
Fenerbahçe, Ali Palabıyık'ın yönettiği son 9 maçta 15 gol attı. Bu gollerin 6'sı penaltıdan geldi.
:dddd
VAR'a rağmen olanları gördük. Eğer Galatasaray-Fenerbahçe maçlarına yabancı hakem verilmezse derbiye çıkılmamalı. Yunanistan liginde PAOK-AEK maçını Alman hakem yönetti. Böyle bir tiyatroda teknik taktik konuşmanında anlamı kalmıyor.
+1Feneri yenmemiz için 7 kişi falan kalması gerekiyordu galiba. Daha ne olabilirdi, artık bütün şartların lehimize olması için daha ne lazımdı? Çat çat çat 3 tane atacaksın, ben artık verilmeyen penaltıyı bilmem neyi konuşmak istemiyorum. Vallahi billahi bıktım, moralim aşırı bozuldu. Maç 11'e 11 gitse eminim bunu da kaybedecektik. Yapılan oyuncu değişikliklerini düşünüyorum, sinirden elim ayağım titriyor. Gol arıyorsun skor yaratabilecek ve asist yapabilecek 2 adamı çıkarıyorsun, kim için? Kaç haftadır oynatmadığın sene sonu sözleşmesi bitecek Sinan ve sakatlıktan çıkmış Mitroglou? Gerçekten sıkıldım bunaldım, bu kadar saçmalık olmaz, olamaz. Moralimizin motivasyonumuzun net içine sıçılmıştır başka da söze gerek yok.
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi