VAR'a rağmen olanları gördük. Eğer Galatasaray-Fenerbahçe maçlarına yabancı hakem verilmezse derbiye çıkılmamalı. Yunanistan liginde PAOK-AEK maçını Alman hakem yönetti. Böyle bir tiyatroda teknik taktik konuşmanında anlamı kalmıyor.

Bu konunun üstüne gidilmeli.

Artık bu maçları yabancı hakemler yönetmeli ve VAR'da da yabancı olmalı.

Diagneye yapilan sey bence penalti degil. O na penalti veriyorsan, ilk yari Donkun Serdara yada Skrtelmiydi sarildi pozisyona da penalti vermelisin.

Ya FIFA artik cikip hakemlere, defans oyuncu rakibine sariliyor ve hava topuna cikartmiyorsa hepsi artik penalti derse öyle pozisyonlar penalti olur.

Diagneye yapilan sey bence penalti degil. O na penalti veriyorsan, ilk yari Donkun Serdara yada Skrtelmiydi sarildi pozisyona da penalti vermelisin.

Ya FIFA artik cikip hakemlere, defans oyuncu rakibine sariliyor ve hava topuna cikartmiyorsa hepsi artik penalti derse öyle pozisyonlar penalti olur.
Fenerin golunu iptal etse yeterdi zaten iptal olunca direncleri kirilirdi kimse penalty beklemiyor

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah'ın adaleti filan olsa bunlar şimdiye küme düşmüştü. Hak yiyen belasını bulur filan bunlar polyanna laflar beyler. Çevremde o kadar it kopuk var. İnanın bi bok olmuyor. Tam aksine, ne kadar bela müsibet varsa iyilerin başına geliyor.
O yüzden de Allah'ın adaletiyle filan şampiyon olacağız söylemleri epey gerçekdışı.

Şu anda müslümanım fakat dünyada yaşanan onca adaletsizliğe karşı Allah'ın en ufak bir yaptırımının olmaması beni iyiden iyiye ateizme götürüyor. Allah'ın adaletine filan gram inancım kalmadı...
''İlahi adalet'' bu Dünya için vaad edilmiyor ki zaten. İnanıyorsan Ahiret tarafına bırakman gerekiyor. Yok bu kesmiyor, ''Adaletin ille bu Dünyada tecelli ettiğini görmem lazım!'' diyorsan dinimiz sana göre değil maalesef. Ben bu sonuca vardım...

Benim de takıldığım, hayıflandığım, kabullenmekte zorluk çektiğim bir mevzuudur. İlahiyat kavramlarına hakkınca vakıf arkadaşlar detayına inebilir. Lakin forum bu tür konular için uygun bir ortam değil sanki...

Donkun pozisyonunu hatırlamıyorum açıkçası ama oda iki kolu ile arkadan rakibine sarıldı ise onada penaltı vermelidir hakem.

Tamam teması oyunu olacak biraz da ne bu böyle 40 yıldır akrabasını görmemiş gibi sarılıyordu diagne ye. Donkta yaptıysa onun aleyhine de çalacak düdüğü

Kimdi o bütün hafta Kadiköy'de ilk yarilari cöpe atiyoruz diyen? Yine hakli cikti. Allem ettiler kallem ettiler, 30 dakika resmen futbol oynanmadi. Sürekli faullerle oyun durdu. 2 dakika bile faulsüz gecmedi. Hasan Ali'nin kirmizisindan sonra zaten komple yatas sponsorluguna gectiler. Fener'in sahasinda kazanmak istiyorsan 2 hatta 3 gol atmalisin. Ilk yarida kesin gol atman lazim. Aman gol yemeyelim diye 1 gram hareket etmiyorlar ilk yarilarda. 45 dakika net cöpe gitti.

Arkadaşlar bizim kadıköyde çok iyi oynadıgımız maçlar da oldu yine kazanamadık.
Çok kötü oynadıgımız maçlarda zaten fark yedik.
Fenerin çok kötü oynadığı maçlarda en fazla beraberligi alabildik.
Burda galip gelirsek birgün buraya yaziyorum.
Bizim bir forvetimiz hayatinin maçını çıkarmalı extra isler yapmalı biz bile gözlerimize inanamamaliyiz baska care yok.
Deplasmanda da kendi sahamizda da fenerden o kadar basit gol yiyoruz ki bunun akilla mantikla izahu yok.
Lehimize Extrem seyler olmadikca biz orda mac kazanamayiz.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam olmaz bizim lig de hakemler de. Feguli in pozisyon faul, diagne nin verilmeyen penaltısı var. Var da var. Bu kadar teknolojiye rağmen nası bu işi beceremiyorlar anlamıyorum. Resmen maçı nası ortalarız diye eyyam yapıyorlar.
Ne desek boş.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakalim basak rize macinda puan kaybedecek mi, diger maclari kolay

Biz icerde bjk ve basak'i yeneriz de, bu deplasman oyunuyla rize ve konya'yi yener miyiz soru isareti

Kimdi o bütün hafta Kadiköy'de ilk yarilari cöpe atiyoruz diyen? Yine hakli cikti. Allem ettiler kallem ettiler, 30 dakika resmen futbol oynanmadi. Sürekli faullerle oyun durdu. 2 dakika bile faulsüz gecmedi. Hasan Ali'nin kirmizisindan sonra zaten komple yatas sponsorluguna gectiler. Fener'in sahasinda kazanmak istiyorsan 2 hatta 3 gol atmalisin. Ilk yarida kesin gol atman lazim. Aman gol yemeyelim diye 1 gram hareket etmiyorlar ilk yarilarda. 45 dakika net cöpe gitti.

Ben :rolleyes:

fenerin golü vardayken tepeden var odasına telefon gelmediyse en adi şerefsizim
it herifler topal linnesi öldürecekti neredeyse ama vardan bi halt gelmedi, keza hasan ali bozuntusu fegin ayagina basiyor yine bisey yok, onyekurunun ayagina basan bi skrtel var, kart gören onyekuru. dirar fegi indiriyor oyun devam ediyor. tam bir skandal ya..

it herifler topal linnesi öldürecekti neredeyse ama vardan bi halt gelmedi, keza hasan ali bozuntusu fegin ayagina basiyor yine bisey yok, onyekurunun ayagina basan bi skrtel var, kart gören onyekuru. dirar fegi indiriyor oyun devam ediyor. tam bir skandal ya..
kasti işte ortada hata felan yok

Geri
Üst Alt