Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
5te 5 yapmiyanin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne isteyeyim maç berabere bitti. Rize kazansaydı daha da iyi olacaktı ama bu da yeter. Gayet güzel skor, ipler artık Galatasaray'ın elinde. Bende de ne göz varmış 40 yılın başında bir Başakşehir maçı izledim ve elemanlar gümledi.Oturdum ilk defa Başakşehir maçı izliyorum. BJK maçındaki gibi baskılı oynamıyorlar ama son 5 dk içinde 2 etkili pozisyon buldular. Berabere kalsalar bize kafi gelir.
rize disinda digerlerini yener gibiyiz. bu rizeden supheliyim. herifler bize ters geliyor ve iyi durumdalarHaftaya konya deplasmanindan galip dönersek bitiririz ligi.Hersey bizim elimizde artik salaklik yapmayip 5 de 5 yaparak sampiyon olalim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler kafam çok dolu direk siz cevaplayin, 2 ile 3 puan arasinda fark var mi?
@Uğur İz son duruma ilişkin fikirlerin?
Hiçbir fark yokBeyler kafam çok dolu direk siz cevaplayin, 2 ile 3 puan arasinda fark var mi?
Heh yorum işte bu olmalı. Pozisyon penaltı ama bu pozisyonlarda herkese penaltı verilmiyor. Bize garry Rodriguesin pozisyonunda verşlmedi meselaYav pozisyon bence penaltı ama bu ligde yüzbin kere oluyor bunlar verilmiyor standart olmayacaksa elbette art niyet aranacak kime neye göre verilliyor bu penaltılar? Sonuç çok iyi ha iki puan ha üç puan bundan sonra geriye kalan beş maçı ama öyle ama böyle alıp şampiyon olacağız kimseyle işimiz kalmadı.
Yahu beraberlikle nasil fark yok. En azindan 1 hafta beraberlik sansimiz olurdu
Doğrudur izlemedim ama işte sorun orada. Bizde Rodriguesede verilmemişti hatta bundan daha netti. Hakemlerde standartın S’si yok. Veriyorsan herkese vereceksinHemen hemen aynisini rizeye vermediler