STSL 18/19 H:29 | Başakşehir 1-1 Rizespor | MS | 21 Nisan

Oturdum ilk defa Başakşehir maçı izliyorum. BJK maçındaki gibi baskılı oynamıyorlar ama son 5 dk içinde 2 etkili pozisyon buldular. Berabere kalsalar bize kafi gelir.
Daha ne isteyeyim maç berabere bitti. Rize kazansaydı daha da iyi olacaktı ama bu da yeter. Gayet güzel skor, ipler artık Galatasaray'ın elinde. Bende de ne göz varmış 40 yılın başında bir Başakşehir maçı izledim ve elemanlar gümledi.

Şu profil fotoğrafını değiştiricek olanlar beklemesin değiştirsin hemen.

Çok güzel oldu. İmamoğlu tepeden tırnağa değişim getirmiş.

Bizim için yenilmeleri ile berabere kalmaları arasında fark yoktuda insanın yinede acaip siniri bozuluyor.Ulan yıllar içinde 8jk ve fb ile de çekiştik onların da inanılmaz hakem destekli şampiyonluklarını izledik ama ben bu kadar koruyup kollanan 1 takım görmedim 30 yıldır futbol izliyorum.Bu kadar kirli sezon daha yaşanmaz bundan sonra.Var olmasına rağmen üstelik.Neden olduğunu hepimiz biliyoruz.Gün gelecek o devran dönecek ama sadece 4 yıl kaldı devranın dönmesine.

Yav pozisyon bence penaltı ama bu ligde yüzbin kere oluyor bunlar verilmiyor standart olmayacaksa elbette art niyet aranacak kime neye göre verilliyor bu penaltılar? Sonuç çok iyi ha iki puan ha üç puan bundan sonra geriye kalan beş maçı ama öyle ama böyle alıp şampiyon olacağız kimseyle işimiz kalmadı.
Heh yorum işte bu olmalı. Pozisyon penaltı ama bu pozisyonlarda herkese penaltı verilmiyor. Bize garry Rodriguesin pozisyonunda verşlmedi mesela

Bedava penaltı yada doğru penaltı bunu bosverelim beyler herkes farklı alır Başakşehir modundaydi adamlar puan kaybetti keyfini sürelim...

Renktaslarin bir cogu Okan Buruk yatar gozuyle bakıyordu, ama ben hep bir güzellik yapar diye bakiyordum. Ki oylede oldu. Cok guzel bir skor

Abdullah Avcı: "Biz kazandıkça Galatasaray'ın kimyası bozulacak." açıklamasını yaptıktan son Başakşehir 7 puan kaybetti ve Galatasaray'la arasındaki puan farkı sadece 3'e indi.

D4r4DrXWkAE9SaK.jpg

Bundan sonra Rize ye laf etmem mümkün değil.

Okanı da af ettim gitti bir taraftar olarak.

Artık iş bize kaldı. 5 maçı kazan şampiyon ol.

Artık şampiyonluk modunu çok sağlam açmamız lazım. Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor artık kimseyede bağlı değiliz maçlarımızı kazanıp şampiyon olacaz bu kadar

Rizespor Avatarim kalsin haftaya Goztepe koyarsa bunlara goztepe avatari ile degisiriz :D

Geri
Üst Alt