STSL 18/19 H:29 | Başakşehir 1-1 Rizespor | MS | 21 Nisan

Guzel skor, artik her sey kendi elimizde, butun maclari alirsak sampiyonuz. Takimdaki lider oyunculari gorelim bakalim.

Bu ne nankörlük renktaşım Rize ve Okan hoca gayet iyi maç çıkardı beklemiyordum açıkcası. Başak a top oynatmadılar kapandılar pozisyon vermediler nerdeyse

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rizeli oyunculara lafım yok..Hepsi adamdır.Ama bireysel olarak okan bu maçdan puan almak veya kazanmak istemedi. Bu çok net.
bu maçı almak isteyen adam, ilk değişikliliği 80 de yapmaz..üstelik bunu bile mecburiyetten yaptı. bu adamın bu maçı istediğini bana kimse anlatamaz.

üstelik maçı kazanmayı istememesi için emre, arda, avcı gibi şerefsizlerin olması bile yeterli..

Kuşlar akıllandı HA

"

Bu ligi tanıyorsam - ki tanıdığımı düşünüyorum - GS s başakşehiri de bjk yi de döve döve hakemlerle doğraya doğraya yener. Şampiyonlar

4fa23b09292.png

Başakşehir 1 maçta daha puan kaybeder. Çok fazla strese girdiler.
Önemli olan bizim ne yapacağımız. Yılın fırsatı gelmiş, önünde büyük maç deplasmanı yok fenerbahçe deplasmanını atlatmışsın. Konya gibi son zamanlarda şansının tuttuğu takımla oynayacaksın. İçerde beşiktaş'ı yenip onları yarış dışı bırakacaksın. Başakşehir ile içerde oynayacaksın ve rakibini saf dışı bırakacaksın.

Burda en tehlikeli deplasman Rize deplasmanıdır. Zaten bizi sevmezler ve fener için oynayacaklardır. Orda allah ne verdiyse ciğer miğer bırakmadan terinin son damlasına kadar koşacaksın. Başka türlü şampiyonluğu alamayız.

Şimdi sıra feghoulide belhanda da... Ne yazık ki herşeyimiz bu ikisine bağlı. Özellikle feghouliden 6 hafta çok iyi performans bekliyorum.

Geri
Üst Alt