STSL 18/19 H:3 | Beşiktaş 2-3 Antalyaspor | MS | 26 Ağustos

Skora aldanmayın. Antalya inanılmaz kötü takım. Ama Beşiktaş takım görüntüsü bile vermiyor şu an. Çok kopuk oynuyorlar. Merkezi kapatamıyorlar. Hücumda ise uzak ortalardan başka bir şey yok. 2. yarı tarihi bir maç bizleri bekliyor olabilir.

Antalya bir an önce Doğukan'ı çıkarıp oraya Drole'ü almalı. Doukara ile beraber Caner-Gökhan'ın arkasına toplar atmalı.

IMG_20180826_224225.webp

Talisca Beşiktaş'ın hep keşkeleri olacak. En az 10 maçın sonucuna direkt etki etti geçtiğimiz sezon.

Benim bildigim kurala göre ofsayt

Adam topu ayagindan cikardigi anda diger oyuncu ofsayt,bjkli oyuncu istedigi kadar yön versin kurali öyle biliyorum

gollerde kalecinin hatasi var mi

Yaff antalya top oynamiyor, kargalar sagli sollu bi ton orta yapti ve antalya defansi izliyor. Umarım çeviremezler maçı ama umudum yok antalyadan

s://twitter.com/sinyorceto/status/1033796454949814273?s=01

Benim bildigim kurala göre ofsayt

Adam topu ayagindan cikardigi anda diger oyuncu ofsayt,bjkli oyuncu istedigi kadar yön versin kurali öyle biliyorum
Benim bildigim kurala göre ise rakip defanstan çarpip yön degistirir ise offside degil. İstersen kale önünde kamp kur.

Yeni kural geldi heralde bu sene.Yoksa bencede net ofsayt.Zımba yenilirse maç sonu 1 saat ağlar artık.

Geri
Üst Alt