trt spor

Dlm94ZJX4AAXNmb.jpg

Yahi bu Sinan israri ne, adam resmen cop oglu cop.

İddia ediyorum ki Sinan'ın yerine herhangi bir kanatta Lines'e şans versek daha verimli kullanacaktır.

Transfer haberleri ortada ucarken maca konsentrasyon sifir gibi.. insallah rahat aliriz maci ama icimden bir ses baya zorlanacagimiz diyor.. 1-0 olsun bizim olsun. Sonucta 3 puan herseyden onemli

Oha. Dün yazdığım kadroyu çıkarıyor hoca. Belhanda karakteri illa kalacaksa yeri orası. Asistin asistinin asistini oradan yapsın. Daha değerli olur.

Sinan oynuyo çünkü feguliden 3 gömlek daha iyi adam. Geçen yıl şampiyonluk yarışında feguli efendi hiç birşey yapmıyoken sinan kurtardı kıçımızı. Her türlü sinan derim ben aylak aylak gezmiyo sahada az bucuk hırsı var. Feguli stil olarak fatih terimin tarzına takımdaki en uzak oyuncu zorla oynatıyodu artık feguliyi zor görürüz o kanatta rodri dönüp alır orayı.

3 puani aliyoruz. Ardindan da guzel transfer haberleri gelsin. Iyi dusunelim.

Kadroya gelecek olursak umarim Belhanda'nin olmadigi bir 11 ile sahaya cikariz. Sinan yerine Feghouli ile baslayacagini dusunuyorum hocanin.

Sinan oynuyo çünkü feguliden 3 gömlek daha iyi adam. Geçen yıl şampiyonluk yarışında feguli efendi hiç birşey yapmıyoken sinan kurtardı kıçımızı. Her türlü sinan derim ben aylak aylak gezmiyo sahada az bucuk hırsı var. Feguli stil olarak fatih terimin tarzına takımdaki en uzak oyuncu zorla oynatıyodu artık feguliyi zor görürüz o kanatta rodri dönüp alır orayı.

Feguli attığımız gollerin yüzde 11 ine katkı yaptı ha daha fazlası olmalıydı evet ama böyle gömdükten sonra ne satabiliriz ne de katkı bekliyebiliriz.

Geri
Üst Alt