MODESTE OLAYİNDAN DOLAYİ ZATEN SİNİRLERİM YERLE BİR OLMUS, RAHAT DURUN SU *** YERDE. Alayinizi atarim Konudan gozumu kirpmadan. Bu ne lan , rahat dursaniza

Hazırlık maçlarından beri hiç zevk almıyorum maalesef. Bu takım deplasman maç kazanamaz

Takımda Fernando ve Nagatomo dışında iyi oynayan oyuncu yok bide Muslera işte

Seni çıktığın kafese tekrar sokmadan bi susta futbolu bilenler konuşsun.
Sen git tweeter da filan fenerlilere emre'yi nasılda bize kitlediniz diye dalga geçmeye devam et!!

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

2 maçta futbolcunun kaderini çizen,futboldan anlamayan klavye delikanlılığından başka bişey bilmeyen kör cahil adam iyi dinle beni!
Melo geldi bidon dediniz
Nago geldi bitmiş sabri dediniz
Gomis geldi hasta adamı aldı dediniz
Muslera geldi elleri küçük dediniz
Cimbombomun çocuğuna laf ettirmeyeceğiz daha 60 dakika oynayan ve birsürü pozisyon üreten bir futbolcuysa söz konusu olan hiç ağzını açma! pardon gaganı..!

Fatih hoca cok artisi var ve tartisilmaz ama bir tek seye care bulmadi oda asla takim oyunu oynattirmamasi ve asla ideal bir oyun ve takim oyunu kurmamasi. Kaos futbolu oynattigini ilk kez gormuyoruz, bazen hersey motivasyonla olmuyor.

Kim ne yapiyor sahada anlamadim, kim nerde oynuyor ve top bizdeyken herkez kafasina gore oynuyor

belhanda hayalet bile değil lan bildiğin yok yok
nasil savunursunuz bu adamı

Kuş olduğunuzu bu kadar belli etmeyin. Cik Cik deseniz daha iyi kamufle olursunuz ulan

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu forumda EN AZ 10% aktif olarak yazan fbjk li var

Ama onlar trolledikce icimin yaglari eriyor .. elli kere bunu temizlemenin yolu yordamini soyledim dalga gectiniz , nasilsa iyice abarttiklarinda ve rahatsizliginiz arttiginda seve seve yapacaksiniz o degisiklikleri

Tabi o zamana kadar sabreden kac GS li kalirsa forumda ...

DloYN1ZXcAYsNUn.jpg

gevşek, saydığın oyunculardan Gomis dışında hangisine laf etmişim.
Kiçından element uydurma.

2.maçı değil.
Emrenin super ligdeki belki 100.maçı ama bu onun vasat olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bir oyuncu ya kalitelidir yada değildir.
26 yaşında transfer olunca 180 derece değişemezsin.
Emre de bu takımın oyuncusu olamaz.

2 maçta futbolcunun kaderini çizen,futboldan anlamayan klavye delikanlılığından başka bişey bilmeyen kör cahil adam iyi dinle beni!
Melo geldi bidon dediniz
Nago geldi bitmiş sabri dediniz
Gomis geldi hasta adamı aldı dediniz
Muslera geldi elleri küçük dediniz
Cimbombomun çocuğuna laf ettirmeyeceğiz daha 60 dakika oynayan ve birsürü pozisyon üreten bir futbolcuysa söz konusu olan hiç ağzını açma! pardon gaganı..!

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Terim yeni geldiği her dönem Kasım'dan sonra istediği oyunu oynatıyor, tek dayanağım bu yoksa vaziyet kötü.

Geri
Üst Alt