ilk yari sahanın en kötüleri: sinan ve belhanda

Ikinci yari Sinan 1 gol 1 asist ile paçayı kurtardi

Genel olarak sahanın en kötüsü: Belhanda

Demekki bu takımın en büyük sorunu pres yapmamasi mucadele etmemesi bi adama 3 kisi basmamasiymis.

2. Yarı ozellikle ikinci golden sonra cok istekli oynadik. Takim halinde topa bastik.. kaptigimiz topla hizli çıkarak rakip defansı dengesiz yakaladik.

İşte Galatasaray ruhu budur.
İlk yarı ile ikinci yarı arasinda siyahla beyaz kadar fark vardı.
Böyle onayin canımı yiyin..

Aga 6-0 öndeyiz takım hala basıyor. Mühim olan bu be. Bu takım bu sene şampiyon, çok net. Cl için bir şey diyemeyiz. Şans faktörü önemli. Benim tercihim 3. olup al’ye gitmek. Belki yeni bir kupa gelir????

En mantıklısı cl'de 2 maç alıp aşağı gitmek puan da kasmamız lazım zaten herşey bir kenara 4.torba takımı olmak yakışmıyor bize.

Şu Nagatomaya hastayim adam kanattan 10 numara gibi araya toplar birakiyor bu adam sol bek helal olsun Sinan 1 gol bi asist yapti ama Onun yuzunden Mariono cok etkisiz kaliyor Erenin yerine Forvette oynasin oynayacaksa

bizim taraftar biraz fazla polyanna sakin olun evet kazandık ama rakip gecen yılı karabükü seviyesinde :) iyi degiliz show yapan sinan dahil iyi degil.
Evet iyi değiliz Fener Bjk harika Tinerciler kendi sahasinda 3 tane gol yedi biz 3 macta 10 gol attik 1 yedik oyun olarak daha ilerleyecegiz tabi lig yeni basladi

Şu kadronun gümbür gümbür atak yapabileceğine gerçekten ihtimal dahi veren var mı?
Bu kadro maç kazanmaz Ali Sami Yen Stadı kazanır bugün kazanırsa , Emrenin kanatta oynatılma ihtimali irrite ediyor beni gelecek için

Umarım şanssızlığım her zamanki gibi tutar bu cümleden sonra .

:cigara:

xxGM2G.png

Biz niye bu kadar erken form tuttuk gene...:mad:

8-10. haftaya kadar ite kaka gitmliydik ki, eksiklerimizi daha iyi görüp tedbirleri erken alalım...

paragöz kral bozuntusunun atılan her golde keyfi kaçmıştır.
Zannetmiştir ki ben olsam bari...

Çavuşoğlu'nu atlamayalım bu arada. 6-0 iyi cevap oldu kendisine fenere satmaya çalıştığı adam 2 gol attı kendilerine

bu arada ligde üst üste 9 maçtır kazanıyoruz yanılmıyorsam kulüp rekorunu egale ettik...

Geri
Üst Alt