eren
onyekuru emre feghouli
belhanda fernando
yuto maicon serdar mariano
muslera

garry düzelene kadar sinan yerine feghouli oynamalıdır.

Feghouli satılmayacaksa artık 11 e dönmeli. Sinan kesinlikle şuanki haliyle 11 başlamamalı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon oynamazsa büyük sıkıntı olur serdar-ahmet ikilisi olmamalı

rehavete kapılmadan vurup geçmek lazım haftaya ts deplasmanı var sağlam gitmek lazım oraya

Alanya'da en çekindiğim isim Haydar. Dün rüyama girdi duvar örüyordu kaleye :/

Cikacak olan kadro

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk Belhanda
Akbaba Eren Onyekuru

Ama ben Eren yerine Mugdat'i, ortada Belhanda yerine Akbaba'yi, sagda da Feghouli'yi izlemek isterdim.

Çok önemli maç, herkes puan kaybetmişken mutlaka kazanmalıyız, başarılar Galatasaray

Tüm rakiplerin puan kaybettiği bir haftadayız. Elbette daha erken ama farkı ne kadar açabilirsek o kadar iyi çünkü avrupada oynayacağız ve her puan farkı altın değerinde Haydi bakalım aslanlarım. Çıkalım kazanalım ve 22.şampiyonluk hedefinde ilerleyelim.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadar eksik varken bu maçı şöyle ezici şekilde kazanıp göz korkutmak lazım

Üç ihtimalli maç. Başında pres ve güzel bir gol, ardından ilk yarı sonuna doğru bir gol daha. İkinci yarı rölanti ve 2-0 bitecek bir maça benziyor.
O olmazsa ilk yarının sonuna doğru bir gol ve sıkıntılı ikinci yarı. Son ihtimal ise saçma sapan erken bir gol yediğimiz kupa finali gibi bir maça dönebilir. Bunların hiçbiri olmuyorsa zaten çılgın atacak demektir 4-0 falan biter.

..
6a45f0230ada46d30bed46f8aeec98ea.jpg

Rakipler puan kaybettiginde bizim de onlara uyma huyumuz yine ortaya cikmaz ins.En son oynamamizi hic sevmiyorum bu yuzden.

Hafife almamak gerekir ki kadroda ciddi eksiklerimiz mevcut zaten.

Eren inşallah gününde olur.

Geri
Üst Alt