Donkun sakatligi varmis sanirim. Ya selcuk ya belhanda oynayacakti belhanda daha iyidir. Sinan feg deisikligi ile 2. Yriya baslariz

Ahmet ve sinan olmadi hocam. Feghouli ve serdar olmaliydi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 tane formsuz adam, gülünecek durum yok
belhanda'dan ndiaye gelmeden vazgeçilmez, hatta o gelince emre kanata kaydırılır. formsuz derken ? geçen maça göre mi formsuz yoksa ankaragücü maçında 9 dk oyunda kalıp neredeyse maçın adamı seçilecek kadar top oynadıgı için mi?

Şu kadronun gümbür gümbür atak yapabileceğine gerçekten ihtimal dahi veren var mı?
Bu kadro maç kazanmaz Ali Sami Yen Stadı kazanır bugün kazanırsa , Emrenin kanatta oynatılma ihtimali irrite ediyor beni gelecek için

Umarım şanssızlığım her zamanki gibi tutar bu cümleden sonra .

belhanda'dan ndiaye gelmeden vazgeçilmez, hatta o gelince emre kanata kaydırılır. formsuz derken ? geçen maça göre mi formsuz yoksa ankaragücü maçında 9 dk oyunda kalıp neredeyse maçın adamı seçilecek kadar top oynadıgı için mi?

9 dakikalık bir oyuncu demek ki. tuttuğum takımda 90 dakika oynayacak oyuncu isterim ben 10 dakikalık sürede dünyayı da fethetse birşeyi değiştirmez benim için. geçen sene kocaman bir rezalet 10m euroluk bedeline kıyasla. bu sene aynı şekilde olacak şüphem de yok. geçen maç için zaten konuşmaya gerek yok ceza falan yerim şimdi küfredersem onun performansına başka türlü kibarca açıklanamaz çünkü

Geçen hafta hücumda o kadar kötü olmamıza rağmen Feg'in yine olmaması hoş değil.

Feghouli istenmiyor diyordum burda halan Feghouli kalacak Belhanda gidecek modunda olanlar vardı.. Feghouli hocanın istediği tip oyuncu değil, Maicon ve Gomiste

9 dakikalık bir oyuncu demek ki. tuttuğum takımda 90 dakika oynayacak oyuncu isterim ben 10 dakikalık sürede dünyayı da fethetse birşeyi değiştirmez benim için. geçen sene kocaman bir rezalet 10m euroluk bedeline kıyasla. bu sene aynı şekilde olacak şüphem de yok. geçen maç için zaten konuşmaya gerek yok ceza falan yerim şimdi küfredersem onun performansına başka türlü kibarca açıklanamaz çünkü
konuşmaya gerek yok o halde, iyi akşamlar

Geri
Üst Alt