Yahu ne Feghouli'si arkadaşlar? Adam g*tünü kaldıramıyor farkında mısınız? Yaz başında "oo Feghouli fitleşmiş taş gibi olmuş" falan diyenler bile vardı artık nasıl bakıyolarsa... Ndiaye gelince Emre sağda oynayacak, Feghoui CL bahanesiyle yatacak 1 sezon... Ama herhangi bir durumda yine taraftar Belhanda'ya yüklenecek :)

Fegulinin olmaması güzel.Garry gelince sinan yedeğe.Forvette Eren yerine Muslera oynasa sırıtmaz.

eren'e attırır bugün bu kadro ama vasat bir performans bizleri beklyior

Emre Belhanda yan yana oynarsa çok sıkıntı yaşarız umarım biri kanatta oynuyordur
Niye hocam? Ortada 2 top taşıyabilen oyuncu olması ikisinin de yükünü hafifletir. Geçen sene Belhanda bu yüzden tek başına oynuyordu o rolde, Emre ile beraber daha iyi olur merkez ikilimiz, arkada Fernando 6 numara rolüne geçecek en iyi olduğu role. Zaten Emre Belhanda kadar dayanıklı değil, lambur lumbur ileri çıkmayacaklar

Terimin son maclarin performansini begenmiyorum. Feghouli kotu olabilir ama adamin olusu, Sinan'a 10 basar. Sinan hic bir zaman 11 oyuncu olamaz, olmayacakta.

Fernando - Belhanda

Onyekuru - Emre - Feghouli

Eren

Bukadar mi zor, kardesim boyle 11 kurmaya.

Niye hocam? Ortada 2 top taşıyabilen oyuncu olması ikisinin de yükünü hafifletir. Geçen sene Belhanda bu yüzden tek başına oynuyordu o rolde, Emre ile beraber daha iyi olur merkez ikilimiz, arkada Fernando 6 numara rolüne geçecek en iyi olduğu role. Zaten Emre Belhanda kadar dayanıklı değil, lambur lumbur ileri çıkmayacaklar
İkiside topu ayağında tutmayı seven topla oynamayı seven oyuncular çok sık top kaybı yaşayabilir ve kontraatak yeriz özellikle takım topu kaybettiğinde geri dönüşte de büyük problem olur Emre Sinan Eren vs bu oyuncuların geri dönüşleri hep sıkıntılı Onyekuru'yu forvet olarak serbest Belhandayı solda kullanırsak o bölgeden üçgenlerle de ilerleriz defansif açıdan da iyi olur ama Sinan yine sıkıntılı sağ tarafa hiç güvenmiyorum.
Onyekuru serbest oynarsa ileri tarafta alan açabilir oraya süpriz koşularla gol pozisyonlarına girebiliriz bu konuda Sinan'a+ yazabilirim

İkiside topu ayağında tutmayı seven topla oynamayı seven oyuncular çok sık top kaybı yaşayabilir ve kontraatak yeriz özellikle takım topu kaybettiğinde geri dönüşte de büyük problem olur Emre Sinan Eren vs bu oyuncuların geri dönüşleri hep sıkıntılı Onyekuru'yu forvet olarak serbest Belhandayı solda kullanırsak o bölgeden üçgenlerle de ilerleriz defansif açıdan da iyi olur ama Sinan yine sıkıntılı sağ tarafa hiç güvenmiyorum.
Onyekuru serbest oynarsa ileri tarafta alan açabilir oraya süpriz koşularla gol pozisyonlarına girebiliriz bu konuda Sinan'a+ yazabilirim
Mantıklı. Ancak iç sahada yadırgamam şu anki seçimi.
Ben Ndiaye gelince Terimin şu formatta şu kadroyla çıkacağını düşünüyorum:
4-1-4-1
Muslera- Nago, Serdar, Maicon*, Mariano
Fernando
Emre, Belhanda, Ndiaye, Garry/Onyekuru
Forvet

Galatasaray'ın maçı var ölü gibisiniz forum

Mantıklı. Ancak iç sahada yadırgamam şu anki seçimi.
Ben Ndiaye gelince Terimin şu formatta şu kadroyla çıkacağını düşünüyorum:
4-1-4-1
Muslera- Nago, Serdar, Maicon*, Mariano
Fernando
Emre, Belhanda, Ndiaye, Garry/Onyekuru
Forvet
Bende Emre'yi sağda daha çok kullanacağını düşünüyorum ama Garry, Feghouli, Onyekuru'nun vs yani kanat oyuncularının formuna da bağlı Belhanda böyle oynamaya devam ederse şak diye keser

hoca yine aynı kafada devam eren,belhanda,sinan sahada olmamalıydı,serdar niye yok neymiş bu sakatlığı acaba geçen hafta tedbir amaçlı deniyodu ama önemli bişey yoktu inşallah..

feghouli gibi bi ustanın ft egosuna kurban gitmesine müsade edecek değiliz

#TOP-CHAP FEGOULEY :sarıkalp::kırmızıkalp:

Yahu ne Feghouli'si arkadaşlar? Adam g*tünü kaldıramıyor farkında mısınız? Yaz başında "oo Feghouli fitleşmiş taş gibi olmuş" falan diyenler bile vardı artık nasıl bakıyolarsa... Ndiaye gelince Emre sağda oynayacak, Feghoui CL bahanesiyle yatacak 1 sezon... Ama herhangi bir durumda yine taraftar Belhanda'ya yüklenecek :)
Sinan kaldırabiliyormu?

Geri
Üst Alt