Hep skora göre yorum yapıyorsunuz. Kimse ayıp filan etmedi Sinan 'a. Zamanla görülür zaten.

Onyekuru ise bence hala Garry'den geride. Golü atınca bu fikrim değişmedi. Onyekuru'yu fazlasıyla beğenen bir adam oalrak söylüyorum bunu. Bunun neresinde sorun var?
Ben bak yorum yapmış mıyım? Mac berbat yazdım ki ilk yarı berbattı ama gidip onyekuru çöp demedim. Sinan ise saman alevi ona bir şey diyemem

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim taraftar biraz fazla polyanna sakin olun evet kazandık ama rakip gecen yılı karabükü seviyesinde :) iyi degiliz show yapan sinan dahil iyi degil.

Hep skora göre yorum yapıyorsunuz. Kimse ayıp filan etmedi Sinan 'a. Zamanla görülür zaten.

Onyekuru ise bence hala Garry'den geride. Golü atınca bu fikrim değişmedi. Onyekuru'yu fazlasıyla beğenen bir adam oalrak söylüyorum bunu. Bunun neresinde sorun var?
Oh be abi ya. Sonunda aklıyla düşünen biri. İlk yarıdaki çöp futbolu haftaya Trabzon'a oynarsak sıçarız. Sinan'la Eren'le vs olacak iş değil. Alanya çok düştü oyundan. Herkes o şov yaptı bu şov yaptı diye konuşuyor. Kıçıyla izliyor millet.

Bitti mi atıyo muyuz daha ?

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca belli ki ya Feghouli'ye ayar veriyor ya da kafasından silmiş.
"CL'de oynayacağım diye gitmedin ama Ligde bile oynatmam, sonradan bile oyuna sokmam. Git artık" mesajı da veriyor olabilir.

bu oyun ve bu kadroyla düsün chealse manu karşısında cıktıgını,onu gectim bu kadro bu oyun trabzona karsı bile zorlanır ,sevinelim ama gercekci olalım hala kötü oynuyoruz

Bir kanata onyekuru digerinde rodriguez.

Sunu bir oturun ve dusunun.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Lütfen Sinan’ı kimse övmesin veya haksızlık yapıyor demesin kalp kırarım. One hundered percent çöp

hocanın enaz 35 40dk lık basın toplantısı özeti düşünce paylasında izleyek beyler

koyduk.

fırsat kollayan renkdaşlar artık ilk deplasmana şansınızı denersınız bol sans.
Sorma ya,ilk.defa 15.dk da attim.tlf nu oyunu cirkinlestiren bir rakip var bazi arkadaslar firsat kollar gibi ona buna salliyor daha dk 15,bakmayacagim diye de yemin ettim artik boyle zira sinirlerim forumda daha cok bozuluyor boyle durumlarda

Geri
Üst Alt