STSL 18/19 H:3 | Göztepe 1-0 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Göztepe bizim maçtaki gibi kapalı savunmayla oynayıp 1 puanı yeterli görürse istediğini alır ama risk alıp direkt galibiyet parolasıyla çıkarsa yenilir.

Gs passoligiyle gözgöz tarafına girilebiliyor mu

Göztepe bu güne kadar bütün beklentilerimizi suya düşürdü göreceksiniz yine öyle olacak, fener koyacak geçecek.

Biraz erken konustum , mac sanki goztepe Gs ymis gibi cevap verdim

Goztepe fb macina Gs passoligi ile girebilirsin . Ama kulupler bazen belli bir gune kadar sadece kendi logolarina bilet satiyor , bu durumda da tum logolara satis baslayana dek biletler bitiyor ..

Ben gecen sene goztepe tribunune gidebilmek icin bin tane sey yaptim

Bir forvetleri olsa baya iyi kadroları var. Vagner Love'i alabilirse bu sene de ilk 6 sıra için mücadele ederler.

Beto
136.png

Gassama
149.png

Titi
26.png

Reis
26.png

Traore
38.png

Poko
51.png

Castro
136.png

Borges
36.png

Halil
174.png

Yasin
174.png

Love
26.png

Biletle ilgili kismini anlatayim , bir ton aksaklik oldu aslinda ama bilet konusunda , akhisar macina da gittigim icin 2 hafta icinde boyuna passolig iptal et yeniden al gibi durumlar oldu

Gs passoligini iptal edip goztepe passoligi aldim , goztepe sonra 3 maca gidenlere oncelik taniyinca bu kritere haiz olmadigimdan logolu kartim da olsa alamadim , son gun umidi kesmisken sanirim kulube devreden ya da bir sekilde arkadasina devretmeyi bilmeyip kulubune devreden birinin biletini alip gidebildim goztepe tribunune

Yani kulupler her turlu kriteri koyabiliyorlar . Bunu biletler satisa ciktiginda detayli bilgi bolumunden ogrenebilirsiniz .

Sezon baslarken kombinem sebebiyle GS passoligi ile basladim , akhisar aldim , goztepe aldim sonra yeniden GS aldim yine kombine yenilemek icin

150-200 lira passolig masrafim oluyor 3-4 deplasmana gitsem

Geri
Üst Alt