- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girebilirsin bilet var hala satıştaGs passoligiyle gözgöz tarafına girilebiliyor mu
Kongre reis girilemez yazmışGirebilirsin bilet var hala satışta
Geçen sezon Göztepe'nin doluluk oranında Kayserinin gerisinde kalmasına en diyorsun ?Girebilirsin bilet var hala satışta
Girebilirsin bilet var hala satışta
Kaynak zurna haber ajansi mı ustat? Bakmadim ama Goztepe gecen sezon doluluk oraninda ilk 3 tedir bence .Geçen sezon Göztepe'nin doluluk oranında Kayserinin gerisinde kalmasına en diyorsun ?
Koyar geceriz Zarp gibi heriflerin gazına gelmeyelimHazir misin tokmaklanmaya ha?
Tum passo lig kartlarina satista su anda biletlerKongre reis girilemez yazmış
göztepe puan koparacaktır
Koyar geceriz Zarp gibi heriflerin gazına gelmeyelim
Kongre reis girilemez yazmış
Biraz erken konustum , mac sanki goztepe Gs ymis gibi cevap verdim
Goztepe fb macina Gs passoligi ile girebilirsin . Ama kulupler bazen belli bir gune kadar sadece kendi logolarina bilet satiyor , bu durumda da tum logolara satis baslayana dek biletler bitiyor ..
Ben gecen sene goztepe tribunune gidebilmek icin bin tane sey yaptim
Kadikoydeki tat kaciracak musabaka sonrasi fener şaha kalkacaktir.Lan hem koyar geceriz diyorsun hem de ligde en buyuk favorin fener.
Daha ligin basinda hem bizden hem bjkden 6 puan farki yemis fb nasil sampiyon olacak onu bir anlatsana o zaman.
Kadikoydeki tat kaciracak musabaka sonrasi fener şaha kalkacaktir.