STSL 18/19 H:30 | Başakşehir 0-2 Göztepe | MS | 26 Nisan

O değilde, başağın her golunde hakem aninda eliyle golü veriyor yan hakeme bakmadan. Zaten göksele de benziyor sıfatı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Göztepe ; Ziraat Türkiye kupasında mücadele eden ve İstanbul'u görmeye gelen , 2. lig takımları gibi oynuyor..

Poko bir pokluk yapacak gibi duruyor.. kırmızı falan yemese bari

Başakşehir 1-0 Beşiktaş
Beşiktaş 2–1 Başakşehir

Bu durumda ikili averaj Başakşehir’de mi...
Deplasman golleri sayılıyor mu bizde...

Edit: Sayılıyormuş...

Göztepe çok güzel hazırlanmış tek pozisyon vermeden ilk yarı bitirdi .ki başak 11 kişi rakip sahada..Göztepe defansı çok iyi yaptı ilk yarı ama ofansi golden sonra bitti..ikinci yarı Ege rdogru pas ve hızlı kontrayla rakibi tehdit edemezse kesinlikle gol yer ya 1 yer ya 2..ki genelde kapanan Anadolu takimi gol yedikten sonra konsantresi bozulur dağılır gider.o yüzden mutlaka hızlı kontra ya çıkıp rakibi tehdit etmeli rakip topla tüfekle çıkamamali..clichy caicara sürekli rakip sahada biraz doğru çıksa Göztepe caicara serdarda. Dolayı gelemeyecek clichy halimden dolayı yerinde kalacak tedirgin çıkacak..mutlaka bu konuşulmalı.poko çok top kaybediyo konsantre olmalı..Göztepe ilk 15 dakika gol yemezse puan alır..hatta bı gol atarsa galip gelir

saka bir yana.

Biz + bjk ilk 2 olacagiz gibi böyle biterse

Ayakları titriyor ayakları cimbomun gazabı geliyor biliyorlar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe bir gol daha bulmalıdır.

Visca yalnız topsuz koşuları yapan en tehlikeli süper lig oyuncusu.

Tam City takımın oyuncusu o koşuları ile.

Geçen haftadan bilenler bilir fena yatış yapmıştım , gayette sevindim o gün o 5'k yı bi şekilde kurtarmıştım bugun tekrar riske girip yüklü girdim başakşehire. Yine kaybederse üzülümem iki türlüde kazanıyoruz. Hadi hayırlısı :D
Ekli dosyayı görüntüle 44720

Gözgöz çifte sansin oranı 1.45 su an, dengelemek isterseniz mantikli olabilir. Ama minimum 11-12k arası basmanız lazım zarar etmemek icin

Geri
Üst Alt