İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.637
- 3.997
- 1.278
Konyayı yenersek bjk'nin işi biter. Bjk'yi döveriz biz evimizde taliscalı babelli kadro ile ordan çıkamadılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Götsel dediğin Ampülspor başkanı Göksel Gümüşdağ denen yumuşak mı?O değilde, başağın her golunde hakem aninda eliyle golü veriyor yan hakeme bakmadan. Zaten götsele de benziyor sıfatı.
Bende bunu düşünüyodum 2-3 haftadırsaka bir yana.
Biz + bjk ilk 2 olacagiz gibi böyle biterse
![]()
Başakşehir, Beşiktaş karşısında ikili averaj avantajını elde etti
Medipol Başakşehir evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederken rakibine karşı iikli averaj üstünlüğünü de eline geçirdi.duhuliye.com
Burda sayılıyor diyorlar...
umarim burak sari yer de cezali olurBende bunu düşünüyodum 2-3 haftadır
bjkliler pis gaza gelicek ag maçından sonra
umarım haftaya bir mallık yapıp şenolu bjk efsanesi yapmayız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
zaten şenol ve burak bu sezon şampiyon olurlarsa beşiktaş meydanına heykellerini dikmeleri lazımbjkliler pis gaza gelicek ag maçından sonra
![]()
Başakşehir, Beşiktaş karşısında ikili averaj avantajını elde etti
Medipol Başakşehir evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederken rakibine karşı iikli averaj üstünlüğünü de eline geçirdi.duhuliye.com
Burda sayılıyor diyorlar...
saka bir yana.
Biz + bjk ilk 2 olacagiz gibi böyle biterse
Başakşehir 1-0 Beşiktaş
Beşiktaş 2–1 Başakşehir
Bu durumda ikili averaj Başakşehir’de mi...
Deplasman golleri sayılıyor mu bizde...
Edit: Sayılıyormuş...
Ben de korkmaya basladim heis insch bu hafta takilirlar
Agucu formda motive Mansur'u arkasina aldi bilenecekler hayirlisi
Yoksa ben miyim?Bu Götsel dediğin Ampülspor başkanı Göksel Gümüşdağ denen yumuşak mı?
3 tane tur gecebiliyorlarsa helal olsun diyip katilsinlar ne diyim.Aslında böyle olmasını isterdim de Bjk seribaşı olucak eleme geçme ihtimali var az çok ondan dolayı 3.cü olsalar daha iyi.
işin kötüsü ts bize olan nefretinden bunlara yenilir evlerindeki maçta , bizi yenerlerse puan bırakacakları maç yok
GSC App
Bu durumda Fenerbahçe’miz kesin bir alt lige düşüyor diyebilir miyiz.Trabzon, Bursa ve Erzurum da kazanırsa
Fener 33
Bursa 32
Erzurum 31
Göztepe 30
Bir şey olmaz. Aslanlar kendi evinde kargadan korkacak değil üstelik.bjkliler pis gaza gelicek ag maçından sonra
3 tane tur gecebiliyorlarsa helal olsun diyip katilsinlar ne diyim.