Tüm büyükler fb' ye hizmet etti bu sene..

O maçlar ligde tutacak bu şikecileri..

Elif ve valbuena ile başlasaydı ersun kesin kazanırlardı. En azından bu mal kovulmadı bugün.

Trabzona mal diyen renktaşlar biz farklı bir şey mi yaptık ? Altın tepside sunulan fırsatı kaçırdık
Bizi hakem katliam etti. Üstün oynadık.

Tek eleştiri konusu pozisyon bulmak için bin kere pass atmak olmasıydı yana yana doğru herhalde.

Trabzon buyrun atın diye yalvardı 10 kişiye karşı

Degisen hicbirsey yok
Göztepeye karsi ikili averajda daha iyiler zaten
Bursada yarin alirsa 2 puan fark kalacak
Göztepe 4de 3 Bursada 5de 3 + bir beraberlik yaparsa giderler
En kritik mac evindeki akhisar maci ve o maca kadar hala korkulari devam ederse hayatda kazanamazlar...

39
39
38 olacak...

Sahada çıkacak uc oyuncu asla çıkmayacak iki oyuncu vardı..asla çıkmayacak abdulkadirleri çıkardı..çıkması gereken Yusuf rodallega nwakaeme den sadece Yusuf'u çıkardi..bu oyuncu grubu daha iyi yonetilse çok daha iyi işler yapabilirler..neyse ders olsun evlerinde bjk yi yensinler yeter..

fenere gol attıktan sonra baskı yemek nedir anlamadım. Biz dahil herkes şunlara gol atınca geriye gömülüyor. 10 kişiler, üflesen yıkılacak haldeler. Çak hemen bir tane daha. Niye skoru garantilemeye yatıyorsunuz hemen?

Özet

D5LbniZXsAE1t3C.jpg

Fenerin bulundugu duruma ragmen statta pozitiflik sacan, tribunleri dolduran, takimi alkislayan taraftara gercekten agzim acik kaldi.

Mac oncesi topluca esrar mi cektiler, bu nasil olumlu bir havaydi boyle bu rezalet otesi durumda.

Antu'ya bakıyorum da inanılmaz bir coşku var. Gözlerime inanamıyorum. Türk futbolunun 2. büyüğünün düştüğü hale bak.

Adamlar harbi feci ezik bi camia oldular.küme düşme hattında kendi sahalarında 1 puan alınca sevinçten çıldırdılar :asd:

Geri
Üst Alt