Karaman: "Zaman zaman basiretimiz bağlanıyor. Her şey bir kenara, son pozisyona takıldım ben. Orta yapılacak topta iki kafacımız barajda kaldı. Bize yakışmadı."

Ünal Karaman: "İkinci yarıda topu rakip sahada tutamadık. Biz normal şartlarda en iyi yaptığımız şeyi yapmakta zorlandık. Özellikle oyuncu 11'e 11'ken yaptığımız şeyleri bir kişi üstünken yapamadık. Başaramadık, üzgünüz. Bize yakışmayacak bir oyun oynadık."

Fenerin bulundugu duruma ragmen statta pozitiflik sacan, tribunleri dolduran, takimi alkislayan taraftara gercekten agzim acik kaldi.

Mac oncesi topluca esrar mi cektiler, bu nasil olumlu bir havaydi boyle bu rezalet otesi durumda.

Ne olumlu havası yav nasıl da atıyorsun anlamıyorum ki...

İlk yarıda sesleri yoktu gir bak bakalım antuda bile neler yazmışlar taraftar için

Golden 2 dakika önce formayı çıkarın çektirip gidin diyorlardı

Bu volkana suç duyurusunda bulunmak gerekir. Adam açık açık fiziksel şiddet uygularım diye tehdit ediyor milyonların önünde.

Muz cumhuriyeti değilsek savcıları göreve davet ediyorum

Volkanı dövebilecek adam görmedim daha Türkiye'de maalesef .

sosanin ünal hoca, olcay, wakaeme ve rodallegayi tokat manyagi yapmasi lazim. adam ligde akliniza gelecek tüm orta sahalardan daha fazla ikili mücadele kazandi tek basina. adeta g.tünü yirtti su yasta. su adamin mücadelesinden bile mi utanmadiniz arkadas. ben bizim takimda bile bu kadar yirtinan topcu görmedim.

2809090_o3da6.jpg

Bu volkana suç duyurusunda bulunmak gerekir. Adam açık açık fiziksel şiddet uygularım diye tehdit ediyor milyonların önünde.

Muz cumhuriyeti değilsek savcıları göreve davet ediyorum
Boş ver hocam herşeyimizi halletti bu savcılar bu kaldı. Muz cumhuriyetini sollayalı çok oldu

bu volkan futbolu bırakınca ne iş yapacak acaba
yorumculuk yaptırmazlar antrenor td vs zaten olmaz
aykutun yanında bi iş uydururlar heralde. veya fb bi şekilde fedailik için kendi içinde barındırmaya devam eder.

Amma meşgul etti bizi küme düşme mücadelesi biz 2 gün sonra ne yapacaz o önemli..Malatya'ya hafta içi 5 atmasaydik başak da yenilmeseydi kesin yeneriz diyodum ama şimdi rehavet okur mu acaba diyorum..yarın bjk takilsa bı berberlik hakki dogsa iyi olur

Geri
Üst Alt