Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik bunun hakemi, tff'si, hukumeti vs. yok, herkesin Melo gibi oynamasini bekliyorum.

44791

Korkuyiom rehavet olacak diye...başak.macindan sonra çok dikkat etmeliyiz..gerçi Aykut fenerin başında değilse fenere en büyük hançeri sürekli bize yenilerek sapliyo..:).adamda ne hırs var fenere hep atiyo kazığını beni takımın başına getirmezseniz GS şampiyonluğu izlersiniz diye:)

Başakşehir lig sonunda şampiyonluk kupası yanlış takıma verildi diye VAR'a gidecekmiş muhahaha

Bu maçı alırsak bjk yi arenada 90dakika bağıra bağıra tezahüratla yeneriz..sorun yok siz deplasmanda kazanın gelin biz iç sahada kralını bogariz atmosferle

Bu macta Kralhanda kart görürse beşiktaş maçında cezali galiba. Nekadar adami sevmeyen olsada, bence istifade edebilme açısından kendini korumali bu maç.

Biz bile bu sonuçtan sonra yerimizde duramıyorsak bizim futbolculari düşünemiyorum bile

Ndiaye Luyindama falan çivili tahtanın üstünde çıplak uzanıp çiğ et yiyordur şu an muhtemelen :dd

Bu mac niye Pazartesi ya, mesai yüzünden kaciracagim.

Skubic zuta fofana Ömer Ali gerisini çuvala koy at Ali turani ayrı çuvala koy at
Acaba cezalı olan oyuncuları yokmu

Hakeme 1 Konyaya 2 Aykuta 3 , Bu maçı Göksel Gümüşdağ yönetse elimizden alamaz.

İbb ve bjk ı yendiğimiz taktirde bir mağlubiyet hakkımız bile doğacak.

Konya'yı mecbur yenip bu Krediyi Rize maçına saklı tutmak gerekir.

Son maçta Sivas'ı her türlü yeneriz o maça kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt