Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Şampiyon olur muyuz Hamz?
Suphesiz... Sezon basindan beri diyoruz champ.iz yine
Fener macinin gecesi bir olamayiz diye dusunmustum sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olur muyuz Hamz?
bu günleri unutmadık![]()
Beşiktaş ankaragücü başlığında milleti gerdin ama.Suphesiz... Sezon basindan beri diyoruz champ.iz yine
Fener macinin gecesi bir olamayiz diye dusunmustum sadece
şakrakın p yi koymak yerinde bir hareket olacaktırUmarım ben yanılırım sen haklı çıkarsın renktaş.
O zaman avatarıma hakaret içermeyen ne istersen 1 ay boyunca eklerim.
Beşiktaş ankaragücü başlığında milleti gerdin ama.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu bjk ı gerçekten beğeniyormusun yoksa tottem mi yapıyorsun?Ben champ. olamayiz demedim ki... Bu Bjk'yi nasil gececegiz offf off dedim
Bu bjk ı gerçekten beğeniyormusun yoksa tottem mi yapıyorsun?
Totemin bokunu çıkarmışsın.Her hafta ortalama 3-4 gol atiyorlar yaw, sevmesem de atiyorlar sevsem de
Ama sevmiyorum. Sadece ulkenin en buyuk takimi oldugunu kabul ederim ayrica dunyanin en iyi semt takimidir
cidden tadı kaçmışHer hafta ortalama 3-4 gol atiyorlar yaw, sevmesem de atiyorlar sevsem de
Ama sevmiyorum. Sadece ulkenin en buyuk takimi oldugunu kabul ederim ayrica dunyanin en iyi semt takimidir
Ustadın zihnini bulandırmayalımşakrakın p yi koymak yerinde bir hareket olacaktır
@Serkan Şafak
Hae?Her hafta ortalama 3-4 gol atiyorlar yaw, sevmesem de atiyorlar sevsem de
Oha yani...Her hafta ortalama 3-4 gol atiyorlar yaw, sevmesem de atiyorlar sevsem de
Totemin bokunu çıkarmışsın.
cidden tadı kaçmış
gözzurnam naptı öyle yaw ftor stadında
sal lan peşimiUstadın zihnini bulandırmayalım
Hanzo Y .Başı olarak revizeyi hak ettinKardesim bu takim 1903'te kurulmadi mi, var mi daha eskisi? Evet futbol faaliyetleri 1910'da basladi ama Jimnastik Kulubu olarak BJK ulkenin en buyuk kulubudur iste, sayilar ortada
Daha iyi bir semt takimi biliyorsaniz soyleyin
Oha yani...
Her hafta 3-4 gol atıkları yok.
Türkiye'nin en büyük takımı ? Neye göre bu yorumu bir araya getirdin? Kuruluş tarihlerine göre mi?
Ayrıca.... Schalke diye bir takım çok daha büyük bir semt takımı
Aramiz bozuk olabilir lakin kanımız degıl diye dusunuyorumsal lan peşimi