Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapar mı yaparlar ama takımda Belhanda ve Luyindama dışında herkes daha dikkatli.Luyindama da sakin oynarsa bi Belhanda Beşiktaş maçında oynayamaz gibi..
Belhandayi feda ederdim galibiyet icin. Mete Belhandaya sari + aleyimize 3 karar verecektir ahanda burda yaziyorum bunu

benim faslım santrada sarı kart yer maç bitiminde yer istanbula dönüşte falan yer ama bi şekilde o kartı yiyecek :(

Mete mi? Hayırlı işler o zaman, düzen kurulmuş. Verilen hakeme bak yeni öğreniyorum. Tetikçi en ufak fırsatı kaçırmaz, maçı germek için elinden geleni yapacaktır. Umarım hoca mental olarak iyi hazırlar
1 yıldır bize verilmeyen tetikçiyi Beşiktaş'ı şampiyon yapmak istedikleri için atadılar..
Belhandayi feda ederdim galibiyet icin. Mete Belhandaya sari + aleyimize 3 karar verecektir ahanda burda yaziyorum bunu
Marcao iyileştiğine göre orta saha Fernando-Donk önlerinde Ndiaye ile çıkarız büyük ihtimalle maça.Beşiktaş maçı her türlü biz de önceliğimiz şu maçı atlatmak..
Bu paylaşımlar bizim işimize gelir.
Zehirli oklarını atsınlar maç başlayana kadar.Fark atmazsak da bizim ayıbımız olsun..

bundan sonra maclari tek gol, tek farkli yenmeyi aklimizdan cikarmaliyiz. Hakemi de yenmemiz lazim. Zorlanirsak hakem 3 puani vermez bize. en az iki farkli skor bulmalityiz.. Erken gol bulamazsak zorlaniyoruz demektir. Oyle zorlandigimiz bir mactan mete bize 3 puani vermez. Mutlaka erken gol atmaliyiz. konya nin kilidini acinca bir tane atip maci koparmaliyiz.

artik Fatih hoca duran toplara mi yogunlasti, uzaktan sut mu deneyecek gorecez.

Takımımız da derbi öncesi Linnes, Emre Akbaba, Belhanda ve Emre Taşdemir kart sınırında yer alıyor.

Guzel sonuç alırız inşallah havaya girdik mi dagitiriz rakipleri hadi aslanlar son düzlükte konsantre olun milyonlar arkanizda...

Türkiyenin Bayern Münihiyle oynadiklari icin hepsi böyle, cok görmeyin...

Bugün 3 puani alirsak hem Basak hem Akpil mental olarak çökebilir.

Bu maç hayati önem tasiyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Atiker Konyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu.

Erken gol bulmamız şart,Belhanda'ya gelince sakin oynamalı oyun içinde kalmalı alakasız sinirlenmemeli...

SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt