Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakem 40 saniye erken bitirdi. Diger takimlara gelince uzatmada bile uzatma ekliyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neyse bu kadar heyecan bile bana yetti. En başından beri söylediğim gibi şampiyon hangisi olur bilemem ama Beşiktaş ligi önümüzde bitirir. Hoca maalesef deplasman futboluna bir çare bulamıyor şapkayı önüne koysun, papaz her zaman pilav yemez.

burdan şampiyonluk zor artık. içerde bjk yensen dışarda rizeyi yenemezsin. sonra sivas deplasmanı var. benim şampiyonluk umudum bugün bitmiştir

Sivasspor
Rizespor

Bu deplasman taktikle 6 puan kazanmayı başarabilir miyiz?

Sanmiyorum

:red::red:

Diagne o golü atamıyor ise gitsin kumda oynasın.

Bir hakem, iki diagne, üç hoca ve son olarak beylerbeyi temposunda oynayan bazı oyuncular...

ligin 2.yarisinda 4 deplasmanda kazanamayan ezik topculara sahibiz

konya iclerinde en kötüsüydü
fener macinin aynisi oynandi
gelemeyen rakiplere karsi gol atilmadi
zurnayi yenemedik

oyun planiniza tüküreyim sizin. anca ayakta duramayan yali kaziginin penalti almasini bekleyin.

Kupada Marcao'yu oynat, ligde Linnes'e kesik yedir. Hoca tam andon olmuş yemin ederim!

Çok çok sinirliyim.. Agzımdan kotu laf cıkacak şimdi.

Liderliği ve belki de sampiyonluğu verdik.

Bu takım mı sampiyon olacak?

Gol pozisyonuna giremeyen bu takım:(((

Duran topların önemini bir kez daha anladın mı FT ???

50 tane duran top kazanıyoruz, netice sıfır..

Offf offf

Sezon sonu def edilmesi gereken cöpler tam listesi:

Diagne
Belhanda
Mariano
Tüm yerli oyuncular

Kabak gibi açılan Malatya'ya kupa maçında şov yaptık diye "Birde terim kötü oynatıyor diyorlar xd" yazanlar ne yapıyor acaba..

Takimin bu yavas pas temposu ve dar alan oyuncusu olmamasi bizi bitiriyor.

Tabi bir de kucuk takim golcusu Diagnemiz var 10 kusur milyon euroluk!

beraberlik kokan bir mac acikcasi ama problem degil, sampiyonluk maclarindan once puan kayiplari bize genelde yariyor.
ornek : gecen seneki gb deplasmani
Dediğim gibi.
Ancak hikayenin geri kalanı geçen sene gibi olmayabilir diye düşünmeye başladım bu diagne kazmasıyla

Rahat olun Terim'in bir bildiği vardır stratejik bir beraberlik almak istedi belliki yoksa koskoca İmparator konyayi mi yenemiyecek

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt