Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırıntılı
Skubic Demirok F.Diagne Zuta
Jonsson Jevtovic
Ömer Ali Milosevic Fofana
Yatabar

Diagne
Onyekuru Belhanda*/Akbaba Feghouli
Fernando Ndiaye
Naga/Linnes* Luyindama Donk Mariano
Nando
Belhanda sorun yoksa oynar yoksa el mecbur Akbabuş'a kalıyoruz.Nagatomo vs Linnes'de benim tercihim Linnes olur Naga'nın savunma yönü çok iyi değildi son lig maçında.

Duran toplar çok önemli Donk,Diagne ve Luyindama Konya'nın stoperlere göre çok uzun kalıyor.

Kolay bir maç bekliyorum, tıpkı Malatya gibi içi geçmiş bir takım bu Konya

Belki de Rize maçında atarız turu neden olmasın?

GS: Konya-Bjk-Rize 9 puan (68)
İBB: Sivas-Ankaragucu 0 puan (62)
Bjk: Ankaragücü-GS-Alanya 6 puan (62)

Son 2 haftaya bu şekilde girilebilir.

Düşük bir ihtimal de olsa gayet de olabilir yani.

Bence bjk'lilerin şampiyonluk hesabı yaptığı her ihtimalden daha yüksek bir ihtimal bu.

Boyle olursa turlayamiyoruz, IBB'nin ufak da olsa bir sansi oluyor

Dün oynanan maçın sonucu ile beraber bizim 5 değil bana göre 3 maçımız kaldı. Konya (D), Beşiktaş (E), Rizespor (D) maçlarından 9 puan çıkardığımız an şampiyon oluruz. Takım şu 3 maçın hepsine final gözü ile bakmalı ve ona göre muazzam bir konsantrasyon ile oynamalı. Şu tinerciler ile şikecilerin tabutuna son çiviyi çakın artık aslan parçaları hadi göreyim sizi!

O değilde bu mete kalkavan denilen adamın bizim aleyhimize birşey yapmama ihtimali hiç yok..
Adam 2 hafta önce soldado ve dirar i çok net pozisyonlarda sarı vermeyerek kurtardı ve bizim maçta oynattı..
Ödül olarak beşiktaş deplasmanında görev aldı.Ofsayt olan gol,medel e verilmeyen kırmızı artı mac içinde sürekli beşiktaş lehine çalması..
Şimdi de bizim mac ve deplasman..

Bilmiyorum nasıl bitireceğiz bu adamla maçı..

O değilde bu mete kalkavan denilen adamın bizim aleyhimize birşey yapmama ihtimali hiç yok..
Adam 2 hafta önce soldado ve dirar i çok net pozisyonlarda sarı vermeyerek kurtardı ve bizim maçta oynattı..
Ödül olarak beşiktaş deplasmanında görev aldı.Ofsayt olan gol,medel e verilmeyen kırmızı artı mac içinde sürekli beşiktaş lehine çalması..
Şimdi de bizim mac ve deplasman..

Bilmiyorum nasıl bitireceğiz bu adamla maçı..
Ilk 30 dkda 3-0 öne gecip rahatina bakacaksin

Şampiyonluk için KON2ANTRA2YON!

SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırıntılı
Skubic Demirok F.Diagne Zuta
Jonsson Jevtovic
Ömer Ali Milosevic Fofana
Yatabar

Diagne
Onyekuru Belhanda*/Akbaba Feghouli
Fernando Ndiaye
Naga/Linnes* Luyindama Donk Mariano
Nando
Belhanda sorun yoksa oynar yoksa el mecbur Akbabuş'a kalıyoruz.Nagatomo vs Linnes'de benim tercihim Linnes olur Naga'nın savunma yönü çok iyi değildi son lig maçında.

Duran toplar çok önemli Donk,Diagne ve Luyindama Konya'nın stoperlere göre çok uzun kalıyor.
nagatomo efendi az ötede dursun. kayseri bile otoban yapti kendi tarafini. son haftalarda kalan en kolay macimiz oldugu icin bende onu oynatirdim ama gercekten kötü oynadi defansif olarak. attigi gol gölgelemesin performansi. linnes net daha iyi bu aralar. akbaba'ya da hic güvenmiyorum. silik kaliyor orta sahada. verimsiz oyuncu.

fatih hocanin takimlari her zaman sac bas yoldurma potansiyeline sahip ama sampiyon olacagi zaman hep mac cevirmesiyle bilinir.

daha sezonun ilk haftasi ankaragücüne karsi geriye düstük 3-1 yendik. sahamizda sivas öne gecti 4-2 yendik, kasimpasa sahasinda 1-0 öne gecti 4ledik, gol atamayan bursadan 2 yesekte feghoulinin efso golüyle 2-0dan 3-2ye getirdik, kayseriye karsi 1-0 geriye düsüp cevirdik.

en eksik sekilde yenildigimiz bjk macindan sonra maglubiyetimiz yok ama geri düssekte bi sekilde geliyoruz. hocanin takimlari birakmiyor. kuslari kudurtan hep bu geri dönüsler olmustur. moralleri bursa galibiyetiyle resmen yerle yeksan oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt