Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aykut Kocaman: "Başakşehir'in Göztepe'ye sürpriz bir şekilde kaybetmesiyle beraber, Galatasaray'ın tüm maçlarını kazandığında zaten elinde olan şampiyonluğu daha erken alabilme ihtimali daha kuvvetlenmesine neden oldu."

Aykut: Son haftalarda erozyona uğradık, skor üretmekte zorlandık. 2 haftadır bu konuda olumlu çalışmalarımız oldu, son Ankaragücü maçı örneklerden biri. Bu tip maçları iyi oynayan oyuncu grubumuz var. Galatasaray'ın şiddetli kazanma arzusunu kontrol etmeye çalışacağız, oyunu kaosa getireceklerdir.

Fatih Terim: "Bugün 3 puan almamız, sadece 3 puan anlamı taşımıyor. Liderlik demek. Konyaspor kendi evinde kolay maç kaybedecek bir takım değil. Oyuncularıma güveniyorum, onlara inanıyorum."

Fatih Terim: "12 yabancı olmalı, bu kuralı en iyi bilen benim. Diagne'nin yedeği olmalıydı, Mitroglou, o yüzden Linnes de sarı kart sınırında, bizimkiler limite geldiğinde çabuk görüyor ya da çabuk gösteriliyor, biliyorsunuz. Beklerin alternatifi var diye, Linnes'i almadım."

Kornerleri nagatomo kullansın..Ama kesinlikle sert kullanılmalıdır..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yapıp ne edip şu maci alın mactan sonra Uğur’un konuşmaların hiç çekemem...

Aykut: Son haftalarda erozyona uğradık, skor üretmekte zorlandık. 2 haftadır bu konuda olumlu çalışmalarımız oldu, son Ankaragücü maçı örneklerden biri. Bu tip maçları iyi oynayan oyuncu grubumuz var. Galatasaray'ın şiddetli kazanma arzusunu kontrol etmeye çalışacağız, oyunu kaosa getireceklerdir.

Hastayım bu adamın kullandığı süslü cümlelere. :)

Fatih Terim: "Bugün 3 puan almamız, sadece 3 puan anlamı taşımıyor. Liderlik demek. Konyaspor kendi evinde kolay maç kaybedecek bir takım değil. Oyuncularıma güveniyorum, onlara inanıyorum."

Fatih Terim: "12 yabancı olmalı, bu kuralı en iyi bilen benim. Diagne'nin yedeği olmalıydı, Mitroglou, o yüzden Linnes de sarı kart sınırında, bizimkiler limite geldiğinde çabuk görüyor ya da çabuk gösteriliyor, biliyorsunuz. Beklerin alternatifi var diye, Linnes'i almadım."

Güzel gönderme yapmış yavşak hakemlere.

Hadi bakalım. Şampiyonluk meşalesinin yandığı maç olsun bu maç. Takımın şampiyonluğu ne kadar istediğini göreceğiz bu maç.

mete,kafasına kese kagıdı geçirerek çıksın cuvalla para verip onun bet suratını görmek istemiyorum.

Zamanında GS store 'dan aldığım sarı-kırmızı bir ceket vardı böyle önemli maçlarda ne zaman giysem berabere kaldık bu sene. İçerdeki Schalke maçı Fener derbileri Akbil deplasmanı hepsi istisnasız berabere bitti

Şimdi o ceketi odadan bile dışarı çıkardım gittim evin en uzak yerine koydum haydi bakalım totem ise totem anasını satayım ...

[/QUOTE
paso laf cakiyo ezik herif..neymiş kaos oyunu olacakmış ..eşek kuyruğu gibi aldığı her takımı aynı seviyede 3 ileri bı geri ne uzar ne kısalır yapıyo..sorsan futbol filozofu adı herif

Fernando geçen maçlarda oynadığı oyunu oynarsa rahat yeneriz yoksa sıkıntı

Geri dönüş maçı olacak bence 1-0 geriye düşüp 1-3 kazanacağımızı bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt