Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten iyi futboldan falan geçtik, artık 3 puan önemli diyoruz da, onu da alacak hamleler gelmiyor. Hiç oyuncu değişikliği olmasa maçı kazanma şansımız daha fazlaydı. Fb maçı ve bu maçta kaybedilen puanlar kim ne derse desin kabul edilemez. Bütün kredi yine tek maçta heba oldu.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca takımı çalıştıracak soyunma odasında hazırlayıp maca sokacak devre arasi hazırlayıp 2. Devre maça sokacak bu kadar..oyuncu ve taktik değişikliğini maç içinde başka hoca yapacak

Şampiyon olacağız arkadaşlar, buna yürekten inanıyorum. Tam anlamıyla bizim istediğimiz atmosfer mevcut. Biz seviyoruz böyle durumları başaracağız!

Müthiş taktik dehası hocam a ben de kızıyorum ama bence de fevaran edilecek durum yok. Biz öyle de böyle de 4te4 yapmak zorundaydık değişen bir şey yok ortada. Haaa yapamaz da şampiyon olamazsak o zaman atış serbest. Olursak da alkışlamayi bilmek kaydıyla... Haftaya tekrar bakacağız...

bu yönetim hakikaten berbat cagneye 15 vericeğene kostası kiralardın ücretsiz şekilde + eren yedekte beklerdi çok daha iyi olurdu

Hocanın yardımcıları çöp uzun süre Gs a hizmet etti diye Hasan ve ümit e yol vermesi lazım profesyonel adamlar getirilmeli ayrıca transfer işlerine hoca karışmasın artık kim geldiyse hepsi bomba çıkıyor hocanın aldıkları

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk garanti.Bazı tipler yine gelmiş burada şampiyonluğun gittiğinden veya zora girdiğinden bahsediyor.
İpler bizim elimizde.Beşiktaş’ı ve Akbilspor’u rahatça yenip şampiyon olacağız.
Diğer maçlar formalite.
Herkesin içinde o umut var renktas :) kızgınlık öfke böyle patliyo..3 gün sonra yine meşaleleri yakın şampiyonluk yakın deyip bjk maçına odaklanacak herkes .ama bu maçı alsaydık yüzde 99 su artık bitmişti hersey

Konya deplasmanindan cikamadiysak rize deplasmaninda öluruz malesef

00:15 İstanbul Havalimanı karşılama olacakmış.

Maç boyunca kanatlardan oynayıp bir tane bile düzgün orta açamadık. Saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt