Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 milyon maaş verdiğimiz takımın bu sezon iyi oynadığı zorlasan 3 maçı çıkmaz. Şampiyonluk gelse bile takım baştan aşağı eleştirilmeli.

Pff buraya bakınca iyice bunalıma giriyorum. İç sahada bjk ve başaka koyarız ama depte rizeye ne yaparız bilmiyorum. O maçı alırsak son maça şampiyon çıkarız bu kadar basit.

Adnan belki de Rize’yi kolay yeneriz
Bu köpekler bugun her türlü çirkefliği yaptılar
rize de bunlar gibi köpeklik yapacak başkanları maça 4 hafta varken konuşmaya başladı. normalde alayının ağzına sıçardık da bu takımın ciddi bi karakter sorunu var.geçen yıl gomis vardı hiç yoktan şimdi o da yok

Hafta içi dedim keşke Malatya'ya böyle farklı yenmeseydik .içimde his vardı bir deplasman fark atacaz o konya olsun diyodum

Rize'de o stat ve kamera açısı varken zor alırız orda hiç yendikmi hatırlayan varmı

Iddaa ediyorum, hem Besiktasi hemde ibb yi yenemicez evde, oyuncu grubumuz cok les ve birbirine uyumsuz.
vallahi bro bende öyle düşünüyorum ama bu süreç geçen sene ki gençlerbirliği maçına benziyor geçen sene daha kötü bir oyunla 1-0 yenilmiştik bjk ve başak maçları vardı onları yenmiş sırf bu yüzden umudum var

Bugün saç baş yolduran Diagne yarın affettirir kendini oluyor böyle şeyler futbolda maalesef.

C H A M P I O N E !

fatih terim de ayni rte gibi yanina yandaslari aliyor, sirtini sivazlayanlari aliyor sonra herseyi ben bilirim modunda takiliyor. hasan sas, ümit davala ve levent sahin 3 koyunu güdemez. seni suya götürüp susuz getirirler. hal böyle olunca hala cagne mitroglu cift forveti oluyor yürüyenler sahada kosanlar kenarda oturuyor

Böyle ruhsuz coskusuz oynayan takimi neden karsilarlar anlam vermekte güc cekiyorum

Son 4 haftaya moral ve inanç vermek için. Taraftarın inancı takıma geçecektir. 4 haftayı mevcut takımla tamamlayacağız her zaman karşılama olmaz ama bu sefer olmalı, çok kritik dönemdeyiz.

Takımın her puan kaybından sonra karşılanmasına en çok karşı çıkanlardan biriyim belki de ama bir karşılama yapılacaksa bu akşam yapılmalı. Köprüyü geçene kadar motive edeceğiz, yapacak bir şey yok. 4 maçlık şarj olabilirlerse beyefendiler yeter.

Sakin olun beyler

Hafta sonu besiktas’a koyacagiz keyifler yerine gelecek

Zaten kalan maclari kazanmak zorundaydik yine kazanmak zorundayiz yani degisen birsey yok

Biz olacagiz sampiyon merak etmeyin

Hakem, hoca, şanssızlık, beceriksizlik hepsini geçtim de, biz niye bu maçı yürüyerek oynadık ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt