diagne tarafından tecavüze mi uğradınız? derdiniz ne bu adamla, penaltı menaltı atıyo yine. size slimani den bile bu kadar nefret etmemiştir fb liler...

Yuto yerine linnes oynamali kesinlikle. Onun disinda donk-fernando tercihim olur ama badu oynarsa da laf etmem. Ne yapip edip kazanmamiz sart. Keske merdiven bosluklarini filanda satsalar 3-4 bin fazla satis olsa da inanilmaz kalabalik olsa

mitroglu ve linnes disinda 2 bekten birisi disarda kalmali. eger nagotomo hazir degilse sirf japonlar izliyor diye oynatilmamali

Valla skor önemli değil. Kazanalım yeter. Takımdan sadece beklentim iyi oyun olmasa bile, coşku ve mücadeleyi hiçbir dakika bırakmaması. Maçın hiçbir dakikasında vazgeçemeyiz.

Şimdi aspor da haber vardı : Galatasaray son 15 derbide sadece 1 kere galip gelmiş.

Çok çok kötü bir istatistik..

Takımların ve TD lerin son form durumlarını da düşününce çok olumlu düşünemiyorum açıkcası. Buyuk ihtimal beraberlik olur.

Şimdi aspor da haber vardı : Galatasaray son 15 derbide sadece 1 kere galip gelmiş.

Çok çok kötü bir istatistik..

Takımların ve TD lerin son form durumlarını da düşününce çok olumlu düşünemiyorum açıkcası. Buyuk ihtimal beraberlik olur.
Gecen sene basaka tsye bjkye koymadikmi?

D5piCOkWkAQtvsw.png

D5piCNgXoAE4mPm.png

Artık ritüel gibi oldu.Beşiktaş'a vurup yine şampiyon olacağız gibi.

İlk 15 dakika berbat bir performansımız varmış.

Zaten genel olarak Terim'in A planlarından çok devre arası B planı ya da motivasyonu tutagelmiştir.

Derbide ilk 15'i yemeden atlatırsak sonrası gelir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt