Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.881
- 10.552
- 1.088
Derbiyi kazanmak zorunda olan biz değiliz işin güzel tarafı da. Beraberlik de bize yarıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbiyi kazanmak zorunda olan biz değiliz işin güzel tarafı da. Beraberlik de bize yarıyor.
Hasan kabzeeeeeee kara kaltaklar sustu sayın seyircilerzalad gelsin sizi kurtarsın
️
Ljajic'in başına Donk'u verelim.Geçen sene Talisca'da olduğu gibi Ljajic'i biraz sevsin.Herkes Burak Yılmaz diyip duruyor da Burak 'ı en iyi tanıyan biziz karşısındaki stoperler biraz dişli olduğu zaman sahadan silinip gidiyordu. Luyindama çimleri öptürür Burak Yılmaz 'a
Benim tek derdim Ljajic 'i durdurabilmek çünkü gerçekten özel bir oyuncu Beşiktaş 'ın oyununu da doğrudan etkileyebiliyor artık sol da oynarsa içeri deplase olarak oynuyor çoğu zaman öyle bir durumda Fernando ve Mariano ikilisi ile çok doğru kapatmamız gerekiyor Ljajic 'i gerisi fasa fiso
Ben de orta sahada Donk&Fernando ikili ile başlamaktan yanayım. Büyük ihtimalle iki takımda kontrollü başlayacak en azından o bölümde daha güvende oluruzLjajic'in başına Donk'u verelim.Geçen sene Talisca'da olduğu gibi Ljajic'i biraz sevsin.
Su Badou biraz daha yaratici olsa ve top hakimiyeti filan iyi olsa ( 10 numaraya daha yatkin) Fernando Donk Badou cok iyi olur. Ne Belhanda ne Badou 10 numara ihtiyacini karsilamiyor. Bir kere sut cekemiyorlar. Keske Emre hic sakatlanmasaydi.Ben de orta sahada Donk&Fernando ikili ile başlamaktan yanayım. Büyük ihtimalle iki takımda kontrollü başlayacak en azından o bölümde daha güvende oluruz